Ikke kategoriseret

Mobning kan dræbe!

Jeg skriver ud til mine læsere og alle jer som Støtter mig. Synes lige at i skal se hvad for nogle beskeder man modtager når folk sidder og spiller seje bag en skærm, Når man Kun prøver at hjælpe en masse som bliver behandlet dårligt over de social medie, Alle de gode beskeder kan jeg bruge til at bygge min selvtillid så jeg kun kan blive stærkere, Husk man kan kun grine af de unødvendig hate kommentar. fra stakkels børn som råber efter opmærksomhed. Min dag skal ikke ødelægges af sådan nogle børn som selv går med problemer. åben andre muligheder for jer selv Hvis i virkelig har stort behov for at Mobbe opnår i succes ved at mobbe. Nej tværtimod i ødelægger mig og mange andres liv som i lader det gå ud over, I burde stoppe og vende den om og fortælle jer selv hvorfor mobber jeg en person som slet ikke har gjort mig noget. Og lære personen at kende, mange unge tror at man bliver mere populær i klassen hvis de mobber folk som ikke er ligesom dem selv. det er kun usikker og folk som har problemer så lader det gå udover uskyldige mennesker over nettet. Hvis i faktisk ikke tænker over det kan mobning altså dræbe. har hørt om Amanda tood som begik selvmord på grund af at folk mobbet hende så groft, Ønsker i alle jer som mobber at jeres mobbe offer skal begår selvmord, Jeg håber at folk vil tænke og grundigt om det her blog indlæg. nogle af de her beskeder er skrevet i dag og i går. det er ret tit at folk skriver så unødvendig hate kommentar omkring mit udseende. Hvor jeg tænker stakkels børn de har det svært. forældre tag et ansvar jeres børn må have det skidt når de mobber bag en skærm. Hjælp jeres børn med at behandl som de selv vil behandles,

1464661_755941297843930_5680440817695005186_n

11898586_755941254510601_3891297542626640301_n (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar