Ikke kategoriseret

5 ting jeg synes om min bedste ven

1. Kristian fra første dag vi mødes blev jeg så glad har aldrig følt den følelse før hvor jeg hurtigt bliver så glad for Kristian Det skal lige skrives han er altså kun min Bedste ven, Vi hader de rygter folk laver om os. Kristian betyder meget for mig. Jeg ved at det er gengældt samme vej, Forstår virkelig ikke de personer bag falske profiler hvor de skriver som om at det er min bedste ven som har skrevet ondt om mig, Det vil han aldrig gøre. og det samme vil jeg heller ikke gøre imod ham, Det er klart at jeg forsvare min bedste ven han har et syndrom som han er født med. Hvis alle bare havde respekt for mennesker som ikke var ligesom alle jer. så havde der ikke findes Mobning og hate. Ingen er perfekte Nej jeg er heller ikke perfekt en dag kommer den dag hvor man indrømmer sine fejl, og bliver mere modne den dag indser mobberne at det er forkert af den at de har mobbet. Jeg har aldrig mobbet men jeg har da skrevet nogle ting som folk føler at jeg har såret den. det er jo klart at jeg regeret når folk blev ved med at skrive onde beskeder til mig om min Familie og folk får mig op i det røde er ikke min skyld at jeg 2 gange har regeret og såret 2 persner. det gør mig ikke til et dårligt menneske, Det var ikke i orden da jeg regeret sådan og jeg har også indrømmet mine fejl. offentligt på blog indlæg,

10363109_542440745860654_2871472329549358246_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar