Ikke kategoriseret

Rampelyset vs pause

Jeg har selv valgt sådan som det ser ud lige nu. Holder jeg pause fra at stå frem på tv Interview som kan påvirke at folk bliver så hadefuld. pausen er til Og med oktober måned så har jeg været på ferie og fået tid sammen med familien og fundet tid til at falde til ro efter alt det Mobning og ubehagelig oplevelse, ønsker på ingen måder at være opmærksomhedkrævende Som jeg sidder og tænker over hvorfor ikke bare lade mig have en blog og sprede en masse budskaber ud i stedet for at Jaloux mennesker ikke kan unde at jeg formår at kæmpe videre og har bloggen til at dele mine erfaring med andre unge som går igennem det samme eller bare har brug for en 22 årig kvindes støtte til at kæmpe videre. der er sikkert mange som bliver overrasket over det her indlæg, og vender 100% om på alt det negativt som der er blevet skrevet omkring mig og min sag. Den er rigtig nok jeg holder pause fra Medier som tv interview Jeg er ikke en pige som søger opmærksomhed. har min familie og vennerne/ veninderne at støtte mig op af. hvis alting bliver for meget, ønsker heller ikke at fremhæve mig selv. Kommer nok heller ikke til at lave videoer om hvor hårdt jeg har det. så hvis i vil følge op på om det går mig godt så tjek bloggen hver dag, så vil i kunne se en masse ændringer af mit liv, hvor jeg nok kun skriver Positivt indlæg og deler mine oplevelser med jer. Jeg har tænkt så meget igennem på hele dagen. Hvorfor at folk regere så Negativt omkring mig. så nu ville jeg tjekke mail og drikke lidt Cola Zero inden at jeg smutter i seng. puha lang dag er næsten overstået. ser frem til en god dag i morgen, Knus Malou 🙂

IMG_0095.PNG

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar