Ikke kategoriseret

endnu en faker som udgiver sig for at være min bedste ven.

Kan virkelig kun grine af den person som udgiver sig for at være min bedste ven. Ved du hvad dig der sidder bag det falske Navn og mail. du må virkelig kede dig. Sidder og snakker med min bedste ven. og det er ikke ham der har skrevet det her, Det kan han selv bekræfte han har ikke kommenteret på min blog i dag, Du må virkelig mangle opmærksomhed, stå frem og skriv hvem du er hvis du har nosser nok til at skrive dine fejl. Det er så respektløst at udstille og udgive sig for at være en anden du i virkeligheden ikke er. Come on dig som keder dig og søger opmærksomhed. Måske har du det elendigt men det skal ikke gå udover Kristian som du udstiller på denne måde. Hvis du har det så skidt så snak med dine forældre frem for at træde på andre som ligger ned i forvejen.  Håber at du har nosser nok til at skrive og fortælle hvorfor at du udgiver sig for at være Kristian. Min bedste ven kunne aldrig finde på at skrive sådan om sig selv. Jeg ved hvordan Kristian har det over det her, ønsker ikke at folk skal få ham så langt nede som jeg selv har været, Synes at det her med at folk udgiver sig for at være ham skal stoppe, I sidste ende bliver det opdaget. og du er opdaget dig der gemmer dig bag skærmen kun frem og indrømme at du kun gør det for at spille sej og søge opmærksomhed fordi du ved at jeg har mange som støtter mig, Lavt stunt du laver,  Haha  🙂  kan kun smile af det her stunt du laver med dig selv

11949335_757201777717882_3536902649333435400_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar