Ikke kategoriseret

Min store forandring

Jeg vil godt dele min store forandring med jer. Har været en Blondine som helt lille. Utroligt hvad hårfarvning og Make-up kan ændre på ens udseende fra da man var lille til man er 22 år. Det er en stort forandring fra min side af. Jeg er vild med min Hår farve og med mit udseende har intet af frygte, Jeg får så mange støtte beskeder fra mine Ægte følgere. som mener at jeg er smuk som jeg er. Så har intet behov for at lave mig fuldstændig om, Det eneste jeg vil have ændre på er mine mad vaner, også må folk lære at leve med at jeg er som jeg er. Hvor svært kan det være. Haha skriver en pige som er stolt af sin forandring så kan folks mening være ligegyldigt, Jeg elsker mine øjne smil og kindben, Mit råd vær dig selv og Ignorere de grimme kommentar for hvem gider at være perfekt når man kan have et varmt hjerte og være noget af den sødeste person,

PicMonkey Collage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar