Ikke kategoriseret

#1 Dilemma

Jeg har en veninde der stjæler alle mine andre veninder ved ikke hvad jeg skal gøre. Mit bedste råd hvad jeg vil gøre er at få snakket med min veninde at jeg ikke synes at det er god stil at hun stjæler mine veninder fra mig, Så hun kan sætte sig ind i hvordan jeg har det med at hun stjæler mine veninder fra mig. også ville jeg sørge for at høre min venindes version hvorfor hun stjæler mine veninder så vi begge høre hvad vi har at sige. så hende og jeg kan løse problemet uden at være uvenner. det er ikke særligt fedt at være uvenner med en som man er veninder med.

 

Jeg bliver holdt udenfor hvad gør jeg ?? Jeg kender til det med at blive hold udenfor da jeg gik i skole hvad mit råd er vær åben for at lær nye menneske at kende på din skole. kender til det med at være en genert pige som er usikker på hvad folk tænker når man spørg ind til og de vil være sammen med en. til sidst tænkte jeg det kan ikke være rigtigt at jeg skal gå og være ensom også fik jeg modet til at spørger dem som jeg selv synes at jeg kunne se mig blive venner med. Det tog mig 4 dage for at finde den vennekreds som jeg synes godt om. mit bedste råd vær dig selv og vær åben så skal du nok få nye venner over i skolen. tro mig det råd virker.

 

Hvordan bliver jeg blogger ?? jeg vil nok sige at hvis du selv føler for at blive blogger så spring ud i det find det et blog netværk. hvor du kan oprette en blog. Der er åben mulighed for at starte en blog op lige nu og her hvis du føler for det. Der er bloggerspoint også er der bloggersdelight synes selv at de er lige gode. så det er op til dig hvad du vælger??

 

min mor siger at jeg ikke må gå med make-up jeg bliver mobbet i klassen fordi at pigerne går med make-up og jeg ikke gør. hvad skal jeg gøre.  altså du er smuk som du er du kan jo ikke gøre for at du ikke må gå med make-up for din mor. Det måtte jeg heller ikke da jeg var i den alder men tænk det her du er naturlig og du er modig når du tør at skille dig ud og være naturlig snak med din mor omkring det med at du bliver mobbet af de andre piger fordi du ikke går med make-up ligesom dem. for det er ingen vejen henne at mobbe bare fordi at man ikke går med make-up ligesom dem, Du er smukkere når du er dig selv. kan godt forstå dig. smil over de ting de siger om dig for det er kun dig som ved sandheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar