Ikke kategoriseret

Mine fremtids planer

Jeg fortsætter med at blogge uanset hvad. Min drøm er at blive en kæmpe Inspirations blogger både i Danmark og i udlandet. Jeg tror på at jeg kan udrette noget stort med tiden, og derfor gider jeg ikke at give op. Så hvis der sidder nogle derude som ikke kan fordrage at jeg følger min drøm om at blive til noget inde for blog verden, Så er det jeres problem det bliver aldrig mit. Jeg har et kæmpe Publikum på 47.332  mennesker som følger med i min blog. så har ingen grunde til at opgive. Jeg ønsker at kunne få lov til at blive en lykkelig pige uden alt det vrøvl som folk udsætter mig for. Hvordan vil i selv have hvis det var jer som var mig. Og jeg er ikke kærester med Min bedste ven. Jeg er single og det vil jeg nok blive ved med at være i 1 år. skal lige på plads med nogle personlige ting før jeg begynder at søge en Kæreste. Jeg vil bare leve et helt almindeligt liv sammen med min familie. og få noget fred for problemer hele tiden. Hvis man ikke har noget godt at sige om mig skal man bare holde det for sig selv, Jeg har virkelig ikke bedt folk om at de skal dømme mig. Dømmer heller ikke jer som ikke kan fordrage mig. Har faktisk intet gjort jer. Hvordan giver det jer ret til at svine og mobbe mig. I kender mig ikke  før i har været veninder eller venner med mig før. I har ret til at være her imens jeg også har ret til at være mig selv.

IMG_8634.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar