Ikke kategoriseret

om mit nye liv.

Hej nu er det lang tid siden at jeg faktisk har fået blogget. Synes selv at jeg er faldet godt til i det nye hus. Jeg har fået meget mere plads til mine ting. Det er så dejligt ingen som kender Bloggeren Malou som dømmer mig på forhånd, Det er det rigtige valg mig og min familie har taget hvem gider at bo i en lejlighed  med skimmel svamp. og det var inde på mit gammel værelse som var slemt. derfor at jeg tit har været syg, Nu flytter vi ihvertfald ikke mere. Jeg har kun sovet i det nye hus i 2 dage og jeg er vild med det. Nu fokusere jeg på at mit liv skal blive godt. Min mor har købt de sødeste billeder til mig som er blevet hængt op på mit værelse som står for den jeg er. som jeg kan se på når jeg har en dårlig dag, Tror at det vil hjælpe mig meget. Slut med at være så meget på facebook for det er der folk har mest fordomme om mig. i må nøjes med at jeg poster blog indlæg på min profil om hvordan det går. og hvis der sker nye store ting for mig, Eller hvis der lige bliver lavet en giveaway. i kan nu ikke længere deltage via facebook indbakke i mine giveaway kun på bloggen, Da jeg kun fokusere på bloggen,

IMG_0093-0.PNG

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar