mobning, personlige indlæg

Og hvad så om jeg ikke er tynd det er jeg fuldstændig ligeglad med Jeg er stolt over at min krop er bygget som den er

Hvorfor kan folk ikke holde sin mening for sig selv det er sket tit hvor folk har svinet mig til. Jeg har delt billeder i grupper. skrev ikke på opslaget om hvad de synes om mig. Forstår ikke hvorfor at jeg skal hakket ned på når jeg ikke har gjort de mennesker noget kender dem ingen gang.  hvorfor skal alting på nettet handle om ens udseende hvis man ikke er overdrevet smuk og lækker så bliver man ignoreret. Så er man åbenbart ikke god nok. Jeg er virkelig træt af den måde folk ser ned på Mennesker som har lidt fedt på Kroppen. Det er til at brække sig over. Og hvad så om jeg ikke er tynd det er jeg fuldstændig ligeglad med Jeg er stolt over at min krop er bygget som den er. Og sådan synes jeg at andre mennesker kunne lære noget af. Respektere jeres Krop som den er. Og vær ligeglad med de Unødvendig mennesker som kalder en for fed. Alle mennesker har prøvet at blive svinet til så jer der sviner andre til burde vide hvordan det føles at blive set ned på,  I min verden er alle mennesker lige, Jeg kan leve med at jeg ser sådan ud som jeg nu gør.  trist for alle dem som bruger sin tid på at nedgør andre mennesker. se på jeres fremtid i stedet for at vær så Respektløst over for andre mennesker,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar