Ikke kategoriseret

Og hvad så om jeg er anderledes 

Jeg har fået så meget modstand i mit liv Og ja jeg indrømmer at jeg er Anderledes er der noget galt i det. Jeg oplever hver dag at folk gør Grin af mig for den person jeg nu er. Har det bare sådan at hvis folk skal svine mig til kan de lige så godt starte med at Blokere mig og tænk sig lidt om, sørgeligt at folk ikke har lært om at respektere andre mennesker på deres forskellighed Jeg forstår ikke den nye Trend for de unge at det handler om at gør grin med andre mennesker som ikke er lige som dem selv. Vi er alle ikke ens så hvorfor gør grin med andre mennesker I det mindste kan jeg til sidste være stolt over at jeg ikke er Respektløst som alle dem som gør grin med mig. Jeg har ikke et behov for at svine folk til,  Og uanset hvad vil jeg altid følge min drøm og Kæmpe videre Ingen kan ødelægge mit liv,        

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar