personlige indlæg

Tal frit – (psykiskelidelser)

Hej jeg hedder Malou  Jeg er 22 år  Der er noget som folk Ikke ved om mig. Mobningen har taget Fysisk skade på mig Det har påvirket mig at folk ikke har forstået Hvorfor at jeg er som jeg er. at de ikke kan se hvad jeg lever med i min Hver dag. og ikke nok med det lever jeg et liv med Angst Og stress har tit hovedpine og ondt i maven. Jeg har dage hvor jeg ikke kan sove så er jeg oppe til 3 om natten hvor jeg ikke får min søvn, Den Pysisk lidelse  jeg har hedder Social-forbi angst for at føle sig observeret eller for at blive kritiseret af andre mennesker. Jeg bliver dømt for hurtigt  For et par dage siden skrev en kvinde at Jeg har vrangforestillinger og at jeg ser farlig ud  Det er som om at verden skal være så perfekt som overhovedet muligt. Hvorfor skal vi som har en form for psykiskelidelse dømmes af mennesker som Ikke selv har en psykiskelidelse eller  Ikke kender til det  Jeg kan føle at jeg ikke er god nok  Og det tror jeg at jeg ikke er den eneste som har den Følelse der sidder nok en masse unge og voksen som har det på samme måde. Føler for at der bliver talt åbent og ærligt om at have en Pysisk lidelse med mit  blog indlægget håber jeg at mange vil sætte sig ind i hvordan det er at have Psykiskelidelser og der bliver sat mere fokus på dette Emne så man høre andres Psykiskelidelser  del  det med mig her bliver Ingen dømt

IMG_1138.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Jane at

    Der er desværre rigtig mange der ikke kan sætte sig ind i hvordan det er, når de ikke har prøvet det på deres egen krop.

    Jeg har selv social angst som jeg heldigvis er ved at få mere og mere underkontrol.

    Synes det er rigtigt fint at du skriver om det, da jeg i hvert fald tit følte mig helt alene med min ‘sygdom’ og sådan tror jeg at mange med psykiske lidelser har det.

    Håber det snart bliver bedre for dig ❤

  • Skriv en kommentar