Ikke kategoriseret

Se min myshelf

Jeg fik en pakke i går som jeg har glædet mig til at vise til alle mine Læsere. I ved jo at der er noget girl power i mig. Og at jeg elsker farver som gør mig glad. Jeg valgte min Myshelf i Neon red. Jeg kan godt lide ting som skiller sig lidt ud end andre. Da jeg selv er en pige som skiller sig ud i mængden på en Positiv måde. Jeg har selv valgt og sætte mine yndlings produkter op på min Myshelf så i også kan se hvordan  Jeg vil bruge min Flotte Myshelf  hvis i tænker hvor kan man købe den flotte Myshelf  det kan man på deres webshop som findes lige her, Dimsdims.com De fås i forskellige farver som i selv kan gå ind og kigge på deres hjemmeside. Den er god til at man kan sætte sine små pynte ting på eller til make-up Produkter som jeg har valgt at bruge den til. Hvis i trykker på det her link kan i se den flotte Myshelf som jeg har fået i kan se derinde hvor meget den koster. Myshelf neon red  de har også en Facebook side hvor i kan følge dem og se mange af de spændende ting de har på deres webshop. Dims facebook   Skriv lige en kommentar om hvad i synes om den flotte Myshelf. Om at jeg skal skrive flere af den slags Indlæg :-)  god dag til jer alle sammen, Dette indlæg er sponsoreret      

12182045_781676868603706_847322076_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar