Ikke kategoriseret

Støtter op om udsatte familier 

Som noget helt nyt i år har jeg selv valgt og glæde en Udsat familie med gaver til 2 Søde piger på 10 og 15 år. Husker den gang jeg var en yngre lille pige Det var en hård fortid med Mobning på 4 skoler Husker tydeligt hvor onde folk var imod mig Blev sparket og spyttet på. Og når der var sne blev der kastet hårde sne bolde efter mig. Blev kaldt grim fede luder Bumse fjæs. Osv Mobning giver mange ar på sjælen oveni i det har man selv nogle Psysisk problemer samt Angst og har ved siden af Add som minder lidt om Ad-HD Jeg ved hvor svært og hårdt andre unge har det. De udsatte familier fortjener at gøre deres børns jule aften til den bedste aften i deres liv. Og den her familie jeg har valgt at støtte er dejlige har sendt en masse gaver til de 2 Piger og håber at de for en Fantastisk Jule aften. Det vigtigste at være blogger er at kunne gøre noget for andre Ikke at være en Centrum hele tiden som Folk en gang imellem kan dømme mig til en Opmærksomhedskrævende pige Jeg kan andet end at tænke om mig selv hele tiden!    
 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar