Ikke kategoriseret

Et liv med angst Opråb Hjælp! 

Livet er altså ikke Nemt når man har en Psysisk lidelse som er Angst har tit kunne mærke det når man får det her af Vide at man burde tage sig sammen og komme videre i livet. Det kan folk sagtens sige som ikke selv har Angst I Går ikke og tumler med at man har det Psysisk dårligt. Som vi er efterhånden en del derude som har det, Jeg har dage hvor jeg får det dårligt og har svært ved at spise normalt måltider og indtager mindre væske. Jeg har før haft en Depression Og jeg ønsker at få hjælp så jeg kan få et godt liv uden at døje med Angsten og den Usikkerhed jeg går rundt med! Jeg deler det her opslag er der andre som sidder med nogle gode råd eller hvad for nogle psysisk lidelser har i. Lad os tale åbnet og frit om det,          

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Kirsten Thulesen at

  Hej søde Malou.
  Åh, hvor kan jeg virkelig bare godt sætte mig ind i dit sted, især fordi jeg selv lider af både angst og depression.
  Jeg håber du har gode mennesker omkring dig, til at hjælpe og støtte dig – det er hvert fald noget af det vigtigste der hjælper mig.
  Du er velkommen til at skrive til mig hvis du har lyst til at have en snakke med.
  Jeg kan kontaktes på min mail: Kthulesen@gmail.com

  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

 • Svar Sandra Nielsen at

  Hej søde skønne Malou
  Jeg vil ekstremt gerne vinde da jeg snart skal konfimeres så det kunne være dejligt med nogen nye produkter ❤️

 • Skriv en kommentar