RELATEREDE INDLÆG

129 Kommentarer

 • Svar Freja B Hansen at

  Jeg vil ekstremt gerne vinde da jeg snart skal konfimeres så det kunne være skønt med nogen nye produkter ❤️

 • Svar Sara at

  Du kunne fortælle om den bedste gode gerning du har lavet, hvilke makeup produkter du bedst kan lide og hvorfor 🙂

  • Svar Stine Fyhn at

   Jeg vil gerne vinde fordi jeg ikke har råd til sådan nogle ting selv:) og du kunne skrive om dine yndlings makeup mærker og yndlings tøj mærker❤️

  • Svar Simone at

   Jeg vil gerne vinde dette fordi jeg mangler det og gerne vil ha noget til at dække min urene hud det ville være en stor hjælp… Jeg syntes du skal skrive om dig selv hvad du syntes om dig selv og hvilke make up produkter du bruger ❤️❤️

 • Svar Emma sørensen at

  Vil virkelig gerne vinde den, følger så meget med dig, har haft de samme problemer som dig så følger med dig, læser altid dine ting hver dag. Syns du er så fantastisk! Men fordi at jeg godt kune tænke mig den flotte kasse er fordi at jeg følger med dig, så det kunne godt bruges!❤️❤️

  100% respekt fra mig af!❤️❤️

 • Svar Natascha Jensen at

  Skal vinde fordi jeg har brug for at gøre mig pænere, fordi folk ikke bryder sig om mig. Og fordi jeg godt kunne bruge noget til at fikse mit udseende med?❤️ .

 • Svar Mejse at

  Fordi jeg elsker beauty ting og makeup
  Og jeg har ikke særligt meget!:)
  Og så er du en god blogger??
  Jeg syntes, at du måske kunne lave et indlæg om et makeup look, og så skrive, hvad du har gjort og, hvilke produkter du bruger:)

 • Svar Jane Tvede at

  Det ville være en skøn præmie at starte på det nye år med at vinde ???deler hjertens gerne og en flot forkælelse ???

 • Svar Frederikke Sørensen at

  Hej Malou.. For det første er du en pisse sej pige! Virkelig du er for sej. Du skal ikke tage dig af de grimme ting folk siger til dig. De skal ikke få dig ned med nakken. Selvom jeg ikke kender dig, så tror jeg på dig.
  Ville bare lige ud med det.
  Du kan f.eks, lave videoer med hvordan du lægger din makeup?
  Eller måske lave en ask me og sådan.

 • Svar Isabella Diana at

  Det ville være så super dejligt at vinde? har fødselsdag i denne måned og ville være dejligt med en lækker kasse til selvforkælelse? jeg synes du skal skriv lidt om hvordan du har det lige nu og om hvad du laver i din hverdag.. Synes det er rigtig sejt af dig. Er selv blevet mobbet hele mit liv og ved hvor svært det er.. Håber du har det godt og du får den respekt som du fortjener❤️?

 • Svar Mia at

  Jeg vil virkelig gerne vinde den fordi jeg trænger til nogle nye ting har ikke ret mange og så vinder jeg ikke ret tit❤️
  Lidt et lorte grund i know?
  Du kunne måske skrive tips til hvordan man kan stoppe mobning ?
  eller noget om dig selv?

 • Svar Leah at

  Jeg vil så gerne vinde den da jeg ik rigtig har råd til at købe de produkter selv ? håber virkelig at jeg vinde

 • Svar Simone Larsen at

  Jeg vil virkelig gerne “vinde” den kasse da jeg snart skal på efter skole og ikke har så mange makeup/beauty ting… min mor har dsv ikke råd til at købe sådan nogle ting til mig da hun har 3 børn og står som enlig forsorger og er på kontant hjælp….

  Jeg syndes at du kunne skrive om hvordan dit år 2015 har været både op og ned turer og hvordan du håber år 2016 vil gå 🙂
  Også syndes jeg at det kunne være super fedt hvis du skrev om dit forhold til din familie og venner ♡♡
  Elsker dig Malou ♡♡

 • Svar pia sroka at

  Jeg skal vinde da jeg trænger til lidt selvforkælelse, med lækre skønhedsprodukter, du kan skrive om, hvad du ellers får tiden til at gå med i hverdagen udover at blogge , skrive om hvilke skønhedsprodukter som er dine favoritter, som du bruger jævnligt, og som du slet ikke kan undvære. 🙂

 • Svar rebecca at

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg ikke selv har muligheden for at købe det min mor har ikke penge til sådan noget og jeg har bare altid haft en drøm om sådan nogle ting men det jeg har er fra min mors venindes børn og det er brugt af vil så gerne have mit eget helt fra ny!? og syntes du skal skrive lidt om hvem du er og hvordan du lever i din hver dag!☺

 • Svar Melissa Østergaard at

  Fordi jeg godt vil vinde, er for det første at du er den bedste på jorden, for der andet er at du er dig selv og for det tredje kan man jo ikke lade vær med at se sådan en smuk pige??

  Jeg håber jeg vinder, det vil gøre mig lykkelig☺️ Jeg kan aldrig leve uden dig❤️ Du har hjulpet mig virkeligt meget?? og det vil jeg bare takke dig?

 • Svar Marie M at

  Måske kunne du lave en præsentation af de mennesker der betyder meget i dit liv? Ellers vil jeg gerne læse hvilke skønhedsprodukter du selv bruger, og evt en anmeldelse af dem 🙂

 • Svar Kira Rafaelsen at

  Hej søde Malou❤️ Jeg kunne godt tænkte mig at vinde den her boks fordi jeg er nybegynder og kan ikke rigtig finde penge til makeup så det kunne være super fedt at få et “starterkit” jeg hpber du vælger mig❤️❤️

 • Svar Cecilie Jensen at

  Hej, Jeg ville ikke skrive det helt vilde, det ville bare være rart at vinde for en gangs skyld. :))
  Og du kan skrive alt fra hvordan du er kommet så langt, hvordan du har holdt dig oppe, Hvordan du kunne hjælpe andre med at se bort fra mobningen og sådan. Og hvor glad du er for familie og dine venner.

 • Svar Laura at

  Hej Malou.. For det første er du en mega sød og sej pige! Virkelig du er for sej. Du skal ikke tage dig af de grimme ting folk siger til dig. De skal ikke få dig ned med nakken. Selvom jeg ikke kender dig, så tror jeg på dig og at du er smuk som du er.
  Ville bare lige ud med det hehe.
  Du kan f.eks, lave videoer med hvordan du lægger din makeup?
  Eller måske lave en ask me og sådan.

 • Svar Elise Pedersen at

  Du kunne skrive om hvad du laver i hverdagen
  Eller du kunne skrive om hvordan det er at være blogger?:))

 • Svar Camilla Mille Torp at

  Jeg kunne bare godt trænge til selvforkælelse, og derfor skal jeg vinde. 🙂
  – Du kunne skrive om hvad du laver ud over at blogge, og så kunne du lave en “10 ting du ikke vidste om mig”

  // http://www.artbymt.dk

 • Svar Mathilde at

  Jeg går til discodans og har ikke rigtig noget makeup eller børster/svampe og derfor kunne jeg godt tænke mig noget?

 • Svar Line Bubandt at

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg er enlig mor og jeg har ikke så mange penge til makeup ?Jeg er psykisk syg og lider detsværre også af fibromyalgi så jeg har en hård hverdag med smerter og manglede søvn . Derfor kunne det være dejligt at kunne forkæle mig selv lidt, og på den måde få lidt mere selvtillid og føle jeg stadig er pæn trods jeg er syg ?❤️

 • Svar Freya korndrup at

  Jeg vil germe vide hvad du renser dit make-up med om aftenen, og hvad dit ynglings make-up/ børster er!??

  Jeg vil gerne vinde fordi du kan måske godt lide de produkter, og de ser MEGA gode ud!??❤️

 • Svar Rikke Katrine sigrun Andersen at

  Hej Malou
  Håber virkelig at du vil give mig gaven, for har aldrig vundet noget her i livet.
  Vil kun sige at jeg har den største respekt for det du laver og har opnået, har selv været et meget stort mobbe offer på grund af min vægt.
  Håber at vi ser en Malou som viser nogle flere videoer om hvad du laver og hvordan du hjælper mobbe offer med at komme videre i deres liv.
  Ved at man får det bedre når man ser at man ik er den eneste her i verden som er mobbe offer, lov mig at du aldrig stopper med det du elsker at lave, for så er det moderne som har vundet krigen. ?❤

 • Svar Charlotte Hauritz at

  Du kan skrive, om hvor langt du er noget med dit projekt, om din hverdag, f.eks hvis du har haft en virkelig god dag, så det altid dejligt, at læse om det? Så kan du også skrive, om make-up, hvad du er mest til af det og hvordan du ligger det?
  Jeg vil gerne vinde, fordi det er altid dejligt med skønhedsprodukter og med noget selvforkælelse. Det kan man ikke få nok af❤️

 • Svar Simone madsen at

  Jeg vil gerne vinde eftersom jeg er hjælper på en cafe for unge som holder tøse hygge sommetider og vi mangler ting til vores skønheds kasse som vi kalder den. Den eneste måde vi får nye ting i den på er når vi selv har nogle produkter som vi vil af med og det sker ikk så tit og pigerne har efterspurgt om den næste pige hygge dag. Så ville da være rart at ku overraske pigerne med lidt der.

 • Svar Louise Rasmussen at

  Skriv om din livstil, eller om hvilket makeup du bruger og hvorfor lige det. ?
  Jeg vil genre vinde den kasse, fordi jeg elsker at prøve nye skønhedsprodukter og se om jeg ville blive ved med at bruge det ❤️

 • Svar Pia M Hansen at

  Skriv om makeup tips skænhedstips vil så gerne vinde da dt er sådanne ting jeg sparer på da pengene er små,pga min dørtidsoension så krydser fingee

 • Svar Jasmin M at

  Jeg ville rigtig gerne høre om dine makeup, tøj, sko, produkter og lignende – erfaringer, altså, at du for eksempel fortæller tre gode ting og tre dårlige ting om de forskellige ting du har prøvet..
  Kunne også være fedt, hvis du lavede interviews med andre mobbeofre, så din blog stadigvæk handler om mobning, men at flere historier bliver fortalt <3

 • Svar Sofia at

  Jeg vil virkeligt gerne vinde fordi at jeg lige har fået et makeupbord (for første gang) og jeg har ikke særligt meget makeup eller beauty relateret❤️ Synes at du virker så sød? forstår dig 100%
  Mange hilsner fra Sofia

 • Svar Maria Ørum at

  Fordi det kunne være lækkert at vinde lidt forkælelse i denne kolde tid 🙂
  Syntes du skal skrive om hverdagen set med dine øjne og 10 ting du skal nå inden sommer 🙂
  God aften

 • Svar Kirstine Pedersen at

  Jeg vil rigtig gene vinde, for så kan jeg forkæle mig selv med lækre ting, men jeg vil gøre det, mens jeg deler det med min fantastiske mor og tvillingesøster! <33
  – Jeg ville rigtig gerne høre om din hverdag! Hvad du arbejder med, hvor du går i skole osv!
  Og hvis du har '2015- favorit produkter' ville jeg vildt gerne følge med i sådan et blog-indlæg!! ??

 • Svar Tina Jørgensen at

  Jeg vil gerne vinde efter at stortset alle mine produkter er blevet stjålet af en gammel veninde! Desværre… det er en hård kamp..

  Synes helt klart du skal skrive om noget med dyre velfærd eller menneskets indre! 🙂

 • Svar Julie at

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde fordi jeg elsker og er meget fascineret af beauty. Det kunne bare være rart for en gangs skyld at vinde noget??

 • Svar Jennifer engelsfelt at

  Vil virkelig gerne vinde disse produkter, da jeg ikk har særlig mange skønheds ting tilbage og får ikk rigtig tid til og købe nogle, så kunne være lækkert og vinde det og dele det med min søster som også elsker skønheds ting?

 • Svar Jennifer engelsfelt at

  Jeg vil rigtig gerne vinde det da jeg ønskede en masse skønhedsting til jul sidste år men fik ingen ting, og vil gerne dele det med min dejlige søster som også gerne vil have dem:-)

 • Svar Mie at

  Jeg syntes det kunne være spændene med en blog om måske nogle hjemmelavet skønheds produkter eller måske, et tidspunkt hvor du virkelig føler du har gjordt en god gernind ?

  Jeg syntes det kunne være lækkert at vinde en kasse beauty produkter, da jeg trænger til nyt. Har heller ikke det store udvalg af produkter, så nyt ville ikke være dårligt ?

 • Svar Sofie Trolle Òmarsson at

  Årh det er lige hvad jeg står og mangler, når pengepungen er blevet slank efter jul. Det ville jeg blive rigtig glad for! Du kunne skrive en bucket liste for år 2016, eller du kunne skrive om dine højdepunkter i 2015 ?❤️

 • Svar Mette Johansen at

  Hej Malou!
  Jeg vil rigtig gerne vinde. Jeg vil gerne vinde denne kasse fordi jeg selv er blevet mobbet og har haft det rigtig svært med mig selv. Jeg går også igennem nogle svære tider lige nu, så jeg tænkte at det kunne være en lille “forkæle” til mig slev☺️ Også har jeg bare virkelig den STØRTSE respekt for det du gør, det er simpelhen så fantastisk at du sætter din tid af på at hjælpe andre mennesker med deres problemer! Det syntes jeg bare du skal blive ved med og gøre, for jeg ved at der er nogle der lytter til dine råd (ink mig selv) og de har faktisk hjulpet.
  Også de 2 ting du kunne skrive om.
  1. Hvordan du har det når du for dårlige kommentare fra haters.
  2. Hvordan du ser dig selv.
  Jeg håber du bliver ved med at gøre det du gør.?

  Mvh
  Mette Johansen

 • Svar Petrea nyholm at

  Jeg syntes du er en vildt moden pige og ja holder dig til dine holdninger

 • Svar Amanda Møller at

  kunne godt bruge det da jeg ikke har råd gil det mere og jeg har ikke mere. Du kunne skrive hvad du bruger af renseprudukter og dit ynglings mærke i det også makeup

 • Svar Amalie at

  Jeg ville gande vinde fordi at jeg sndt skal til London og jeg er blivet mobbet i 6 år så har lavet selvværd og makeup er lisom nået jeg kan finde ud af så derfor ville jeg gande vinde

  Og du kan skrive om hvad fornået makeup du bruger og beste kan lig og det

 • Svar Ditte jensen at

  Jeg ville gerne vinde den fordi jeg har ikke selv råd til det pt, da der er lidt problemer i familien, så det kunne være rigtig dejligt at vinde den. og jeg ville gerne dele den med min bedste veninde da hun også fortjener det.
  Jeg synes du skulle snakke om hvad der gør der glad, nu hvor vi lige er kommet ind i et nyt år så det er vel på tide at tænke på det positive, det gælder også for mig

 • Svar Mathilde Pedersen at

  Hej Malou!
  Du er sgu sådan en sej pige du er, ærlig respekt herfra??
  Jeg synes du skal skrive lidt om din familie, dem hører vi ikke så meget om?☺️
  Og så ville jeg ønske du lavede flere make-up videoer, de er så hamrende gode og inspirerende ??
  Knus Mathilde, jeg krydser fingre??

 • Svar Alberte Rallemuzzen at

  Jeg vil gerne vinde den fordi jeg mangler sådan noget og mine forælder har ikk så mage penge så det ville være skønt!?❤️

  Du ku skrive om nogle make-up tips eller om hvordan man honter problemer mellem en og ens bedste veninde eller ander?❤️

 • Svar Nanna Andersen at

  Jeg ville virkelig gerne vinde den?
  Da mine forældre/ mig selv ikke har særlig mange penge da jeg desværre er på kontakt hjælp?
  Så den kunne jeg virkelig godt tænkte mig.??

 • Svar Natasja Andersen at

  Ville virkelig grene vinde de lækkere ting her ☺️❤️ Da jeg desvære ik rigtig har råd til sådan ting desvære ☺️❤️

  Og du kunne da skrive om mode ❤️❤️

 • Svar amanda schefstad at

  Jeg vil gerne vinde fordi at jeg har ikke mange ting til mig selv og har ikke penge til det eller mig selv så vil jeg kunne Være glad

 • Svar Camilla at

  Det kunne være fedt hvis du fortalt lidt om hvilke produkter du fortrækker både til hår og sminke … 🙂 hvor de forefindes og evt priser 🙂 og så ville jeg jo self super gerne vide en masse lækre produkter ???

 • Svar isabell at

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, hvis jeg vinder har jeg valgt at dele den med en af mine bedste veninder, et venskabsbånd som mig og hendes vil jeg aldrig kunne finde nogen andre steder, så synes bestemt at mig og hende skulle holde lidt tøser hygge og bare rigtig forkæle os selv.
  Knus.

 • Svar Carina dunbar at

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg ELSKER sådan noget selv forkælelse! Men bliver nød til at spare på pengene til mad og må undvære det lækre luksus 🙁

  Du kunne evt skrive om:
  – Hvordan man kan fylde makeup skabet op med billige men godt makeup (mærker).
  – Hvordan man lægger en ordentlig øjenskygge med mørke farver.
  – Hvordan man kan snyde sig til fyldige læber (makeup)
  – Hvordan man skal plukke sine øjenbryn og så hvordan man tegner dem op.
  -hvilke børster man bruger til hvad? For der er så mange forskellige og mange ved ikke hvad over halvdelen af dem skal bruges til.
  – Hvordan DU lægger din hverdags makeup.
  – Hvordan man lægger en god hurtig 5 min makeup.

  Håber at det kunne give lidt inspiration 🙂

 • Svar Emma Andrea Knudsen at

  jeg vil vildt gerne vinde da jeg geene vil friske mit ansigt lidt op!! jeg er også blevet drillet med mit udseende så vil gerne gøre lidt bedre udtryk over for dem…. Så det er meget vigtigt at jeg vinder det her!!! Det er så spændende at følge din hverdag og jeg har sp meget respekt for dig❤️☺️?

 • Svar Mia Hansen at

  Hej Malou.
  Først vil jeg sige, at jeg synes det er pisse fedt du elsker at give tilbage & vise hvad det egentlig er du står for, især når du selv har været i en hård periode med mobning.
  Har stor respekt for dig. Du bliver ved, selvom mange fortæller du skal droppe det, så har du din mening, nemlig af at forsætte! Respekt!

  Jeg vil rigtig gerne vinde den kasse med skønheds produkter, da jeg mener jeg fortjener den. Jeg er pigen, der aldrig får noget tilbage, men elsker at give, ligesom dig! Synes det er min tur til at blive forkælet, for en gangs skyld.

  2 muligheder:

  Du kunne lave en video hvor du ligger fest makeup, eller hverdags makeup? Så folk kan se hvad du gør, og hvad produkter du bruger. Jeg synes hvertfald det ville være fedt at se sådan en video.
  Du kunne lave en veninde tag med en af din tætteste veninder, hvor i svarer på spørgsmål?

  Hilsen Mia

 • Svar Julie at

  -Du kan lave en ask Malou, hvor læsere har stillet spørgsmål og så svarer du på dem her på bloggen.

  -Du kan skrive hvad man kan lave hvis man keder sig. Altså noget inspiration.
  Knus julie

 • Svar Julie at

  Hej
  Jeg vil helt vildt gerne vinde denne kurv fordi der er mange fede ting og nogle vil jeg give til min søster.
  Du kunne lig en video hvor du lige make up men så trækker du to seddeler hvor der står fx. Står der mund på den ene seddel og eyeliner på den anden seddel så du skal put eyeliner på munde der kunne være sjovt og den anden video kunne være hvor du ligger fest makeup
  Hilsen Julie

 • Svar Dorthe Bille at

  Min hud har det hårdt i vinterkulden og kunne godt bruge lidt forkælelse.

  Det vil være fedt hvis du vil komme med tips til flotte og nemme langhårsfrisurer og gode idéer til hurtig hverdagsmad

 • Svar Sine at

  Kunne helt vildt gerne tænke mig nye produkter, for jeg skal snart have konfirmation og har en urent hud, så kunne helt vildt gerne tænkte mig nogle produkter?

 • Svar Jennifer at

  Jeg vil mega gerne vinde, da jeg snart skal på efterskole, og det ville betyde utrolig meget fordi, det er fra dig, da jeg følger rigtig meget med på din blog

 • Svar Jennifer at

  Og det kunne være fedt hvis du lavede noget med hårsætninger eller diy

 • Svar Camillaclausen at

  Jeg ville grene vinde da jeg hår på efterskole også er der ikke lige altid tid til at det med at komme ud og købe nyt ❤️

 • Svar Karoline Weinkauf at

  Jeg tænkte at jeg vil give den til min mor i fødselsdagsgave!
  Du kan måske skrive om dine bedste oplevelser eller din største drøm!

 • Svar Sascha at

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg ikke har råd til sådan nogle ting selv:) og du kunne skrive om dine yndlings makeup mærker og Lave videoer af hvordan du lægger din makeup og hvad du går i, i din fri tid???

 • Svar Sara at

  Altså det er lidt personligt, men min familie har ikke så mange penge så det vil betyde utroligt meget hvis jeg vinder. Og så har jeg også snart fødselsdag.
  Du kunne måske skrive om noget du har oplevet da du var mindre.
  Du kan måske lave en makeup rutine video.

 • Svar Julia Christensen at

  Har ikke særlig meget makeup og mangle også noget godt makeup.
  Du kunne skrive om, hvad er godt for huden og hvilken produkter du synes er godt
  Hilsen Julia

  • Svar Julia Christensen at

   Gode*

 • Svar Sofie at

  Jeg vil gerne vinde den fordi det kunne være lækket, bare at kunne føle man kunne tilade sig at gå uden for en dør?

 • Svar Olivia Justesen at

  Jeg vil vildt gerne vinde det:)

 • Svar Josephine at

  Elsker dine blogs?❤️
  Jeg vil gerne vinde fordi det kunne være fedt med noget nyt make-Up for jeg har ikke så meget og har ikke råd til det.❤️

  Du kan skrive om make-Up og så bare fortælle noget om dig selv❤️❤️?
  Ved godt at jeg har skrevet det, men nu gør jeg det igen!
  ELSKER DINE BLOGS?❤️✔️

 • Svar malene at

  Jeg vil meget gerne vinde fordi jeg elsker at kunne gøre noget ud af mig selv og jeg vil gøre det for min bedstefar som er døende han elsker at se når jeg gør noget ud af mig selv
  Og jeg synes du skal skrive om dig selv
  Fordi du har så meget at sige og så mange gode råd og jeg håber jeg ville kunne bruge nogen råd for en der har sådan en smuk personlighed ?❤❤

 • Svar Josefine wæhrens Jørgensen at

  Jeg vil gerne vinde, pga. Jeg elske make-up og beauty!! (Og keg har aldrig vundet før!! ?)

  Jeg har ikke læst så meget her på bloggen indtil vider, så ved ikke helt hvad du har skrevet om, men du kunne fx: skrive om hvordan det er, at være pige, og om de problem man kan få, når man er pige (både psykisk og fysisk)
  Og jeg elsker dig blog ?❤️

 • Svar Victoria at

  Jeg vil meget gerne vinde den da jeg skal holde Noget tøsse hygge

 • Svar Jeanette at

  Det ville være fedt at høre om hvilke produkter du foretrækker, og om du syntes der er forskel på dyrt og billigt make up?
  Og så ville det være så fedt at vinde pakken, da jeg skal til min mors bryllup til sommer, og jeg har ikke råd til at bruge penge på sådan noget, da jeg er blevet smidt ud hjemme fra, og skal finde en lejlighed.

 • Svar Laura Madsen at

  Vil da rigtig gerne vinde da jeg godt kunne bruge den kasse elsker alt slags skønhed og kunne godt bruge noget der gør mig glad da min hverdag ikke går så godt kan ikke flytte sammen med min kæreste fordi jeg har angst så er flyttet hjem til min mor og har ingen penge ???

 • Svar Cecilia at

  Vil mega gerne vinde den? Ser fantastisk godt ud?

 • Svar Lykke at

  Fordi det kunne være Mega fedt, og jeg vil komme til at bruge det meget. Jeg har længe ønsket mig en af de der “makeup svampe” eller hvad man skal kalde dem?

 • Svar cecilie at

  Jeg vil gerne vinde fordi min søster elsker skønheds p
  rodukter men jeg er i krise ig kunne derfor ikke give hende noget til jul

 • Svar Laura at

  Vil virkelig gerne vinde fordi at jeg bruger de fleste af de ting til hverdag og så skal jeg også snart konfirmeres så ville det bare være ekstra fedt så jeg ike skulle ud og købe det…
  Foreslag: anbefaling på gide børster og måske en lille Diy på scronsie.❤️

 • Svar Emilie at

  Jeg ville godt have den kasse med ting til min gode veninde som ikke har råd til sådan nået så vil godt give hende det ? Du kunne skrive om hvornår bu begynde at gå med makeup og om der var andra fra din klasse der også gjord det ? Og om hvilket makeup der er dit ønglins ?

 • Svar Melissa Ley Sørensen at

  Kunne virkelig godt bruge de ting, da jeg ikke få så meget der hjemme da min mor er førtidspensionist da hun har en lungesygdom❤

  Du kunne skrive om dine ynglings tøj mærker og make up mærker?

 • Svar Olivia ager at

  Kommentar: jeg vil mega gerne vinde fordi jeg ikke har så mange skønhedsprodukter og har ikke råd til at selv købe det så derfor ville det være fedt at vinde så jeg kunne pleje mig selv unden at selv skulle købe det❤️
  E-mail: oliv056a@gmail.com

 • Svar Cecilie Amanda olesen at

  Jeg vil virkelig gerne vinde alle de skønhedsprodukter! Det kunne være lækkert! ❤️

 • Svar Sarah Feldborg at

  Du kunne eventuelt skrive om nye oplevelser i hverdagen og dine ynglings produkter 🙂

 • Svar Christine:) at

  Jeg synes måske jeg skal vinde, fordi jeg længe har længdes efter noget makeup:)) jeg ku’ virkelig godt bruge det. Vil nemlig dele med min veninde;) da hun også søger efter noget:*

  Du kunne måske skrive om dine yndlings produkter.. Eller dit farvorit tøjmærke?:)

 • Svar Pia Hansen at

  Whauuuuuu sikken en super lækker præmie den kunne jeg godt tænke mig at vinde ! 😀 så vil min datter og jeg blvie så glade vi elsker at pynte os med makeup

  forslag til hvad du evt kunne skrive om – hvad der gør dig glad i hverdagen & hvad du drømmer om der skal ske for din fremtid <3

 • Svar Ninna Bjørnholdt Colberg at

  Jeg ville gerne vinde fordi jeg ikke selv har råd til at købe sådan nogle lækre ting og du kunne skrive om hvad der gør at du er en glad pige og din hverdag ❤️

 • Svar Natascha sejer Jensen at

  Jeg vil rigtig gerne vinder
  Da min selvtillid er helt bund og at jeg virkelig godt kunne bruge sådan en omgang 😉 og så synes jeg du skal skriver om hvad du gå mest op i eller om det du Gør for os andre 🙂

 • Svar Camilla Andersen at

  Jeg vil så gerne vinde den præmie.❤️ – min søster ville blive så glad for de ting.? Du kan skrive om alt, men f.eks hvordan du er, bare lidt om dig selv, din hverdag, hvad gør dig glad❤️

 • Svar Olivia Husen at

  Vil mega gerne vinde har ikke noget make-up i nu og gad vild godt have noget til at lægge make-up ❤️

 • Svar Sofie at

  Om makeup eller noget med dyrevelfær ❤❤

  • Svar Sofie at

   Eller om hvor smukke folk er inden i selv om de ik er de smukkeste i verden❤

 • Svar Louise Casson at

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være den heldig til at vinde den fantastiske kasse ? jeg er i gang med en stor omgang flytning som kræver en del penge af mig som jeg egentlig ikke har, tingene herhjemme er ved at være rimelig løbet tør så det kunne være dejlig med en lille opfyldning af beauty produkter så man trods stress og ingen søvn kan se flot ud ?
  Jeg synes det kunne være spænende at læse om hvad din morgenrutine er, hvilke produkter du bruger om morgen og hvad dine bedste erfaringer er til måske gør sig klar i en fart fordi man f.eks er kommet for sent op men stadig vil nå at se godt ud som altid :)! Krydser nu finger, og skøn konkurrence du laver ?

 • Svar Cecilie bolander Nielsen at

  Vil sygt gerne vinde da jeg ikke har specielt meget makeup og kunne godt bruge noget mere, elsker makeup også 🙂

 • Svar Anne-Marie at

  Jeg vil elske lidt selvforkælelse, som der er i præmien. Det har jeg slet ikke råd til, da jeg pga. sygdom ikke har haft nogen indkomst i halvandet år. Håber snart det får en ende. Indlæg om billig selvforkælelse, pleje og hygge så man giver sig selv et kærligt kram. Det vil jeg gerne læse om.

 • Svar Anne-mone at

  Jeg vil virkelig gerne vinde kassen for min søster skal snart konfimers ?Og jeg synes du skal skrive om de ting du følger og de ting du går op i???

 • Svar Manal at

  Hej Malou. Du har virkelig fede produkter?✌?️ Lige noget for mig?? jeg ville ønske jeg kunne vinde de produkter du ejer, men det kan umuligt være mig der ville vinde???

  1. Jeg har aldrig vundet nået før?
  2. Der er mange andre der kan vinde istedet for mig?
  3. Jeg fortjener ikke så stor en gave. At vindeville være en gave ikke andet???

  Og alligevel deltager jeg?❣

  Kh Manal Ladime?❤️

 • Svar Emma at

  Hej Malou.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig din kasse med produkter, jeg bliver mobbet og jeg går på min 4. i skole, jeg er blevet mobbet hele mit liv selv i børnehaven ville ingen lege med mig og jeg kunne godt tænke mig at få lidt makeup så nogen af alle de changes jeg ved mit udseende ville stoppe..

  Jeg håber du vil tænke over det, med kærlig hilsen Emma.

 • Svar Daniella je Jensen at

  Det ville være super fedt for ville kunne bruge det til min veninde og jeg da vi skal holde totalt tøsse hygge dag sammen hvor vi skal sætte hinandens hår og lægge make up på hinanden så det kunne være fantastisk at vinde sådan en lækker kasse
  Du kunne skrive om make up og negle tips
  Og du kunne også skrive om gode råd til hverdagen og gode tips om hvordan man finder den rigtige fyr og hvordan man ved at han er den eneste ene

 • Svar Katrine Jensen at

  Jeg ville gerne vinde den kasse, fordi den ser super god ud, og det kunne da være fedt at lige vinde? “Skrive idéer”. 1: du kunne skrive om din største drøm. 2: du kunne skrive om hvad der gør dig glad/ lykkelig i livet❤️

 • Svar Mille at

  Jeg vil gerne vinde fordi Nogle siger jeg er umoden og alt muligt andet og så tænkte jeg hvis jeg vandt den ville de måske tænke at jeg ikke var umod.

 • Svar Mille at

  Jeg vil gerne vinde fordi mange i min klasse siger jeg er umoden og alt muligt andet men sys ikke selv jeg er det så jeg tænkte hvis jeg vandt det der tænkte jeg at sø vil de måske ikke se mig så umodent❤️Jeg kunne godt tænke mig du laver en youtube kanal hvor man ka. Se dit værelse,tøj ,makeup og alt muligt andet

 • Svar Lea Frost Thomsen at

  Jeg vil gerne vinde kassen, eftersom at jeg har virkelig tørre læber for tiden, på grund af vinteren- og det ville de der læbepomader hjælpe på. Udover det, så siger min bedsteveninde at de der beautyblendere er virkelig gode, så sådan en ville jeg også elske at vinde- så denne kasse er jo perfekt, hvis at jeg er så heldig at vinde.

  Forslag til hvad du kan skrive om:
  -25 facts om dig.
  -Fortælle hvad du har fået i julegaver i år!

  Kh Lea

 • Svar Julie at

  Jeg ville godt vinde den fordi jeg ikke selv har råd eller kan komme ud og købe det hvis jeg hade råd til det
  Jeg kunne godt tænke mig at du lavet en video med alt dit make up ❤️

 • Svar Freja Kristensen at

  Hej. Jeg vil virkeligelig gerne vinde. Hvis jeg viber har jeg tænkt mig at dele med min veninde❤️?

 • Svar Cecilie at

  Det kunne være dejligt at vinde, da jeg snart skal konfirmeres og mangler nogle makeup ting til den store dag!??
  Noget du kan skrive om: om at være tynd eller tyk eller hvad du synes om andre kendte❤️

 • Svar Lisa Hansen at

  Lækker præmie!
  Det kunne være lækkert hvis du lavede noget make-up eller hår tutorial. 🙂

 • Svar liv at

  Jeg vil rigtig gerne vind

 • Svar Camilla Munk at

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg gerne vil gøre noget mere ud af mig selv?

 • Svar Julie Mikkelsen at

  Hej Malou.
  Jeg hedder Julie, jeg er 19 år og er ved at uddanne mig som social og sundhedshjælper.

  Mit liv har været lidt som dit.
  I folkeskolen fra jeg var 10-15 blevjeg mobbet hver dag. Jeg blev skubbet, sparket, kaldt grimme ting, fik stjålet ting og til idræt/svømning gemte folk mit tøj.
  Jeg blev set som et problem-barn fordi jeg boede i plejefamilie (har boet ved 3). Jeg blev mere og mere sårbar og jo mere sårbar jeg blev jo sjovere var det for dem. Jeg holdte det inde og blev mere og mere ødelagt psykisk.
  Men tilsidst sagde jeg bare stop!
  Jeg ignorerede dem og smilte bare til dem når de gjorde mig noget. Det blev kedeligt for dem og de stoppede.
  Jeg har fået mit liv tilbage trods udfordringer og meget modstand!
  Jeg kæmper stadig, men kampene er det værd.

  Jeg synes jeg fortjener at vinde fordi jeg vil se det som en sejr. At jeg er kommet langt og at jeg stadig kæmper min vej til et godt liv.
  Rigtig god weekend og hils din bedste ven mange gange!

  De kærligste hilsner Julie. ❤️

 • Svar Tanja at

  Jeg vil gerne vinde den skønheds kasse da jeg mangler ret mange pige ting og kunne være lækkert at vinde.

 • Svar Emma at

  Fordi jeg elsker makeup produkter..
  Du kunne fortælle en oplevelse du har prøvet som så har været hård at komme igennem
  Og du kan skrive om din hverdags tøj

 • Svar Silke Olivia Brødsgaard at

  Hej jeg vil sygt gerne vinde den❤️ Mangler en del af de ting der er i den❤️Vil bliver overlykkelige hvis jeg vandt❤️? X’er finger❤️

 • Svar Katinka Schmidt angel at

  Hey , grundene til jeg skal vinde er fordi jeg syntes det lyder helt vildt fedt , og at det vil bare være så dejligt , men i vært held og lykke med at finde vinderen ❤️?

 • Svar Ida Arndal at

  Jeg vil så gerne vinde den, da jeg skal konfirmeres d. 24 marts og det jo snart og det kunne være så fedt at have det til den tid?

 • Svar Mie K at

  Jeg trænger til at blive pænere, haha 🙂

  Du kan skrive om den bedste bog du har læst
  eller
  dine særheder, hvis du har sådan nogen.

 • Svar Charlotte-Margrethe Hellan Nielsen at

  Kunne være super lækkert at få denne kasse. ❤️ Har lige haft fødselsdag så det ville være en rigtig lækker forkælelsers gave ?

 • Svar Line Jakobsen at

  Jeg prøver lykken. Du kunne skrive om dine favorit produkter og gode tips til at lægge make-up i en travl hverdag.

 • Svar jesssie holmslykke at

  Jeg syntes du skal skrive om lige det der falder dig ind 🙂

 • Svar Lis Rye Jensen at

  Tak for en super lækker give away ?
  Jeg vil rigtig gerne være med i konkurrencen om en kasse fyldt med lækre ting og sager ????
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg ikke har penge til at kunne købe skønheds produkter fordi jeg er syg og på pension.
  Jeg kunne godt tænke mig at høre om hvad man kan gøre for at undgå at få grå hår og hvilke produkter der er bedst til at dække dem, når de nu er kommet.
  Og så kunne jeg godt tænke mig at læse om tør hud og hænder og hvilke produkter (gerne billige) der kan hjælpe.

 • Svar Juliane at

  Jeg vil gerne deltage

 • Svar Shania at

  Vil virkelig, Virkelig gerne vinde. <3 #Mobning skal stoppes!

 • Svar Anna Herold at

  Jeg synes ikke at det Jeg behøver at vinde, men det kunne være dejligt med nogle nye lækre ting? Forslag : Du kunne skrive om din største hemmelighed eller skrive en blog om alle dine kæledyr fra start til slut??❤️?

  • Svar Anna Herold at

   *at det er mig der

 • Svar Lis at

  Jeg skal vinde, da det vil være den perfekte gave til mit barnebarn. Jeg vil gerne læse mere om gode begynder produkter og hvilke der ikke er.

 • Svar Lærke at

  Det kunne være så lækkert at vinde denne kasse! Du kunne skriver om nogle af dine favorit produkter og om hvordan det er at være blogger <3

 • Svar Michaela at

  Jeg vil helt vild gerne vinde den da det kunne være virkelig lækkert med lidt selvforkælelse, har jeg virkelig brug for efter alt det jeg har været igennem igennem mit liv?. Det kunne virkelig hjælpe mig til at slappe af og nyde livet igen plus at være glad for mig selv og min krop igen?

 • Svar Emilie at

  Jeg synes allerede din blog ser rigtig god ud og jeg glæder mig meget til at komme igang med at se nærmer på den og se ledt mere om hvad det ledtere handlere mere om❤️

 • Svar Cathrine at

  Jeg vil rigtig gerne vinde det, da jeg desværre var ude for en træls situation hvor jeg mistet min taske med næsten alt mit makeup i ?

 • Skriv en kommentar