Ikke kategoriseret

19 års Mobning overfald!

Jeg var 14 år før jeg begyndte at bruge Make-up første gang. Min skole gang var Mit værste mareridt Jeg var anderledes havde bumser og var buttet, Dem jeg gik på skole med fandt mig som et Offer. Jeg var en stille pige som ikke turde sige fra. så de råbte luder og klamme tykke efter mig. Kunne ikke være i fred for den grove Mobning Mine forældre har måtte taget mig ud af 4 skoler på grund af Mobningen. Jeg var en gang i et tivoli sammen med min veninde. Hvor Jeg på et tidspunkt stod alene hvor 2 piger begyndte og gå direkte hen imod mig hvor den ene pige begyndte og Overfalde mig imens hendes veninde stod og så på. Jeg råbte hjælp! ingen skyndte sig over for at få det stoppet, Jeg lå ned i 5 minutter hvor jeg ringet til mine forældre og forklaret at de skulle hente mig nu, Fordi at jeg var blevet Overfaldet. af en pige,  Jeg husker den værste dag i mit liv. Hvor jeg var taget på tur i Bonbonland sammen med min Familie og mine forældres venner. vi havde en hyggelig dag indtil at jeg logget på Instagram hvor jeg blev tagget på et opslag hvor en person havde lavet en grov hade side imod mig, Der blev skrevet en masse grimme kommentar om mig at jeg var tyk og at jeg ikke bliver mobber. Fordi personen mener at jeg er Opmærksomhedskrævende på samme aften blev der lavet 3 andre hade sider. Det er forfærdeligt at folk får sig selv til at oprette hade sider for at spille sej med det, Hvorfor mobbe og føle sig bedre end alle når man kan være respektfuld over for andre Mennesker. Jeg vil gerne nå ud til mange mobbe offer som går igennem det samme Nogle som har lyst til at dele sin Historie så vi kan få sat mere fokus på det,

12208801_787558091348917_1082680449796341629_n

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Sara at

    Ej hvor forfærdeligt!
    Tænk folk kan finde på sådan noget. Håber karma bider dem tilbage lige i røven!
    Håber du får det godt i fremtiden<3

  • Skriv en kommentar