Ikke kategoriseret

Comeback til hate storm fordi jeg drak 2 genstande 

Jeg synes at det er forfærdeligt at Folk kommer med sindsyge kommentarer Omkring nogle billeder jeg lagde op. Hvor Mig og en Veninde drak lidt Alkohol Jeg vil lige skrive at Jeg er altså en 22 årig kvinde hvordan kan det få jer til at gå amok med Hadefulde beskeder. Ergo det er mit liv og at jeg vælger at drikke to Genstande på en aften. Kan jeg ihverfald ikke se noget Negativt i.Det sjove er at jeg kan Styre mig når jeg drikker. Jeg har ligesom lært at drikke med måde. Imodsætning til de mennesker som skrev de her Modbydelig kommentar Til de her billeder. Skriver det her indlæg så folk ligesom ved hvad der skete. Med den kæmpe hate debat på min Facebook Blog. Mange af de personer er Blevet Blokeret som skrev så Nedladne. Har ikke behov for at synke så lavt og skrive Nedladne om de personer. De har det sikkert svært siden at de kan hakke og finde fejl på mit liv, Jeg lever mit liv som jeg selv synes. Imens skal i koncentrere jer om jeres eget Liv. Og ret på jeres egen fejl før i finder fejl på andremennesker Jeg blev kaldt for dranker fordi at jeg drak 2 Genstande på en Aften. Nu er det sådan i min familie at vi næsten aldrig drikker på hver dag. Ja jeg kan drikke en gang imellem fredag og lørdag og det er faktisk ikke hver Weekendt så kan slet ikke se hvorfor at folk har så travlt med at hate på nogle billeder med Alkohol Come on Jeg hygget mig med en veninde og vi Drak lidt, Hvor går jeres grænse omkring Alkohol og den her episode har folk ret til at køre en hate storm imod at jeg drak 2 genstand Alkohol !!    

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar Jakob kildentoft at

  Så mange stavefejl og grammatiske fejl. Har du taget en folkeskole eksamen?

  • malouchristensen
   Svar malouchristensen at

   Tror du ikke at folk alligevel forstår den måde jeg skriver på. Og lad vær med at find fejl på mig når du selv også har fejl. Jeg sidder ikke bag skærmen og retter på dine fejl!!

   • malouchristensen
    Svar malouchristensen at

    Jakob desværre tror du at det her er 7 klasse læsning så tro om igen. Lad mig skrive blog indlæg på min Måde Og nej du aner virkelig ingen ting om jeg har en Succes fuld blog. Altså opsøger jeg hate tror lige at det er de Haters som søger opmærksomhed fra mig af. Gider ikke spilde min tid på at tage dine råd til mig når du kun kan hakke ned på mig, Hvis du havde varet din mund og skrevet mere Positivt i stedet for havde jeg nok lyttet til din kommentar og rettet på mig. så lad mig være Tak!!

    • Svar Jakob kildentoft at

     Igen så mange grammatiske fej. Tror det ville gavne dig med nogle aften kurser i dansk retskrivning. 🙂 Hvis du synes dine “haters” søger opmærksomhed må der virkelig være noget galt med dig. Det at folk tagger deres venner er fordi de synes det var noget andre skulle se. Det ligesom hvis du nu tagger din ven fordi han skal se noget GRIMT eller så SJOVT og PINliGT at man skal se det for at tro det. (fx. nogle der synger forfærdeligt). Det svarer ret godt til hvorfor jeg og andre af mine venner tagger andre i dine videoer og billede.

 • Svar Sebastian Augustinussen at

  Hey prinsesse ved ikke hvorfor folk har så travlt med at gå amok over at du drikker 2 genstande sammen med en veninde. Det må være folk der keder sig eller ikke har nået fornuftigt og lave . Fordi to genstande er da nået af det mest normale hvis man bare sidder og hygger stille og roligt så kan virkelig ikke forstå hvorfor folk har så travlt det er fandeme utroligt . Men uanset hvad syntes jeg du er fucking sej at du tør og blev ved med at kæmpe så meget som du gør. Du fortjener virkelig alt det bedste fra mig og jeg vil altid støtte dig knus Sebastian

 • Svar Theresa at

  Hej søde.
  Det er der slet intet galt i overhovedet. Det gør jeg også en gang i mellem, og det skal da lige siges at så drikker jeg måske 6-8 genstande ca eller der omkring over en hel aften/nat det skal ingen blande sig i . Så slet ikke tage dig af det, det dit liv og helt normalt. Knus Theresa

 • Skriv en kommentar