Ikke kategoriseret

Hvorfor mobber folk mig?? 

Jeg tror at grunden til at folk mobber mig. er simpelthen at jeg har et spændende liv. Jeg oplevet mange ting og opnår snart min drøm. Hvilket af alle de mobber er Jaloux over, At de ikke tør gå efter deres drømme de er Usikker på sig selv. derfor lader de alt deres had gå udover mig, Jeg har offeret meget tid på at lave Giveaway gøre alt for at gøre folk glade. Mødt en masse skønne mennesker som har givet mig meget selvtillid og gode råd til hvordan Man skal tackle hate. Selvom at der sidder folk som har noget imod mig. Opgiver jeg ikke mit Projekt. Jeg stod frem for at Inspirere alle som bliver Mobbet!! Og Jeg stopper ikke før at alle har det godt!! Jeg har overvejet at Koncentrere mig om mit Projekt og bruge min blog til at dele erfaring og lave en masse Giveaway også Fortsætte som jeg gør, Og vise at intet kan få mig ned med Nakken!!    

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar