Ikke kategoriseret

Bekymret stress Rastløst Hjælp mig!! 

Jeg er jo også bare et Menneske. Et menneske man Ikke burde se ned på. Jeg har fået så mange nederlag af folk som overhovedet ikke har en forbindelse til mig på. Hvordan kan de skrive så mange usande ting om mig når de slet ikke kender til min fortid. I har ikke gået i klasse med mig, I har ikke selv været der hvor det var værst. Det har min familie De ved alt om min skole tid og alt til hvad jeg går Igennem. Det som påvirker mig i min hver dag. At jeg ikke kan vise mig sammen med min bedste ven fordi at folk hele tiden er efter min bedste ven. Når jeg er sammen med ham er der altid nogle mennesker som gemmer sig bag skærmen og sviner ham til. Jeg har altid forsvaret min bedste ven selvom at jeg går igennem dårlige perioder i mit liv. Jeg har stress føler mig rastløs får tit ikke sovet om natte i de timer jeg har brug for. Tænker for meget over de ting som folk gør imod min bedste ven. Jeg er meget bekymret over ham og andre mennesker som oplever det samme. Har i nogle råd til hvordan Jeg slapper mere af og får det bedre, Hjælp mig!!   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar