Ikke kategoriseret

hvorfor kan folk ikke Respektere os som vi er ? 

Forfærdeligt at nogle mennesker ser mig som en Skydeskive for Mobning. Jeg er en Offenligt person som står op for Andre Mobbe offer. I kan komme med Kritik uden at svine mig og mit Udseende til. Kan ikke se en mening i at have en Grim tone på nettet! Jeg gør mit for at støtte min bedste ven og andre der bliver Mobbet! Jeg tror at vi er mange som er blevet trætte af den Negativ tone der realt forgår på Nettet og skolerne og arbejds pladserne. Skal man kun tale grimt om hinanden eller om sine med mennesker vil verden være et forfærdeligt sted at være! Lad os skue ned for den modbydelig tone og Skue op for den gode side af os selv og finde den gode tone frem. Og vise vores med mennesker Respekt! Her til sidst vil Jeg sige Tusind tak for jeres kæmpe støtte og Opbakning mig og Kristian får. Vi kæmper videre med strømmen. Selvom at folk stadig kommer med modbydelig kommentar. Lytter vi kun til de gode beskeder!    

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar