Ikke kategoriseret

Hvorfor Jeg lavet Støtte videoen til min bedste ven 

Nogle gange må man forsvare dem som Ikke tør at stå frem som bliver Mobbet. Jeg er en kvinde som absolut Ikke kan klare at se at folk bliver mobbet groft. Bliver selv mobbet alligevel står jeg op for andre som går igennem det Samme. Jeg lavet en Støtte video for at forsvare min Bedste ven som er Født med et Syndrom som hedder Treacher Collins Syndrome kan Ikke forstå at folk skal mobbe ham. Og gøre grin med ham, Han er en skøn og han er perfekt som han er, Jeg støttet ham fordi at Jeg er en sand veninde som ikke lader ham stå alene. Ingen mobbe offer skal stå alene over for Mobberne. Vi er Alle forskellige Danmark åben jeres øjne for folk som ser anderledes ud giv dem troen og støtte i stedet for at Dømme dem på deres måde at se ud på.       

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar