Ikke kategoriseret

Nedtur til Dybber Memes! 

Nedtur til Dybber Memes og alle Mobberne. Vi sidder og griner på bekostning af jeres dårlige humor. I spilder godt nok jeres tid på noget som mig og Min bedste ven ikke kan gøre for. Og hvad som om vi er født anderledes, vi griner af jeres spild af tid på at Mobbe os som ikke kan gøre for at vi ser sådan ud som vi gør. Kan i se jer selv i spejlet efter at have udstillet os og krænket en masse mennesker. Ønsker at vi sammen kan grine af de mennesker som laver alle de dybber Memes og vise dem hvordan det er at blive gjort til grin. Skal de have ret til at gør livet surt for mig og min bedste ven, bare fordi vi er født begge med et syndrom vi ikke selv kan gøre for. Vi vil nok ønske at vi Ikke havde et syndrom. Alle jer bag Dybber Memes håber at i vil få en lærerstreg med alt det i har udsat Min bedste ven & jeg for. Respektløse mennesker findes der mange af. Nogle af dem er jer desværre.. har holdt hovedet højt og grint indeni af alt det unødvendig i har skrevet til mig. Det bliver man nød til for at kunne overleve i år 2016. Rip dybber Memes. forbliv lukket ned for livet. Håber at i indser at jeres fake profiler og dybber Memes sider er for Platte. Vi er mange som griner over jeres spild af tid, end folk som elsker den. Vi sidder og griner på bekostning af jeres dårlige humor. I spilder godt nok jeres tid på noget som mig og Min bedste ven ikke kan gøre for. Syntes i skulle få jer et liv og så få noget hjælp, for et eller andet må der være galt oppe i hovedet på jer siden i er sådan nogle ubehøvlede mennesker. Bare fordi i er knust og magler opmærksomhed, det er ikke en god måde på at få det godt. Hvad vil i selv gøre hvis det var jer der blev udsat for sådan noget? Tænk at være i min bedste ven og mine sko hver dag, så ville i virkelig få et chok!     

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Mikkel at

    svært ved at tro i griner og sidste gang jeg så sagde i i kunne fælle dybber mems ikke sket i nu Hygge hejsa

  • Skriv en kommentar