Ikke kategoriseret

Hvorfor hater du på mig! 

Kan du ikke glæde dig over min Succes Jeg har fået. Har du ærligt talt ingen grund til at kritisere og kæfte op med alt det hate du skriver om mig. Det rager mig virkelig Vil ønske at alle havde en forståelse og en vilje styrke som Jeg er heldig af at have Hvis i havde det havde i nok også succes nu så havde i Ikke noget at hade mig for. De fleste mobbe offer kan være stolt af mig. Jeg står frem for at sætte mere fokus I håb at flere vil stå frem så de kunne blive set og hørt. Det håber jeg at en enkelt person kan forstå. Som har kørt på mig siden i 2014 hvor jeg stod frem for første gang. Nej jeg søger Ikke medie tid Konstant har ikke været i fjernsynet før i 2015 Det er for 1 år siden nu. Så din besked må du have sendt for hurtigt med en masse fejl. Cool at du skriver at Jeg intet har opnået i mit liv Det har jeg faktisk har fået en masse oplevelser som jeg aldrig vil glemme. Og dem kan du aldrig ødelægge for mig, Jeg har de mest fantastiske mennesker i mit liv som aldrig kan drømme om at forlade og svigte mig. Det er det vigtigste for mig at opnå med ens liv. at ens Familie og nærmeste altid bakker en op uanset hvad. Hvilket er så sandt Kærlighed er det jeg har opnået i mit liv,   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar