Ikke kategoriseret

Tænk jer om Mobber! 

Jeg er blevet Mobbet næsten hele mit Liv. Og Jeg vil ikke sættes i bås af mennesker bare fordi de har en masse fordomme om Mig at folk Synes at Jeg ligner en som Retarderet og at folk mener at Jeg er Fed og Grim Og Hvad så om Jeg har 3 diagnoser I skal nærmest selv have en Diagnose før i kan sætte jer ind i Hvordan Jeg og andre som har diagnoser Vi kæmper selvom folk udefra dømmer os Vi er Ikke Retarderet det er hvad i som Mobber opdigter inde i jer selv. som overhovedet Ikke er sandt. I får det bedre med jer selv når i peger finger af folk med handicap og Diagnoser Hvad folk Ikke ved at de finger peger hen imod Mobberne selv. Det er jeres opvækst og dårligt liv som gør jer til en Mobber Tænk over hvad i gør ved et andet menneske. Jeg er den eneste som har Slået en Rekord i at blokere 9995 Mobbere på Facebook som har Svinet mig til. De skal ikke tro at jeg ønsker kontakt med alle dem som Mobber mig. Magter ikke at være så god troende på folk som kun ønsker at ødelægge mig Psysisk hvilket de fleste Mobber mig allerede har gjort. Håber at i kan lade mig være i fred jer som har så meget imod at Jeg gør en forskel for andre Mobbe offer.   

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Emilie Christiansen at

    Hey Malou,

    Så klippet med dig og Kristian på TV2 Øst ret tilfældigt. Internettets evne til at gemme folk har desværre gjort, at flere og flere viser de grimmeste sider af sig selv frem. Jeg bliver arrig over at høre, hvad I har måtte stå model til og hvor let folk taster derud af uden at tænke over konsekvenserne….
    Sejt at du tager kampen op mod mobning og får vendt tingene til noget positivt! Keep on spreading the good vibes! 🙂

    – Lollik i Sydafrika

  • Skriv en kommentar