Giveaway, sponsoreret indlæg

Giveaway vind skønne sb12 produkter

jeg har været så heldig at kunne få lov til at lave en Giveaway sponsoreret af Sb12 til en af mine følgere. for at deltage skal i skriv hvorfor i skal vinde en pakke med skønne sb12 Produkter. Så i snart er kysse klar. Hvis i ikke har liket deres Facebook side så kan i like den ved at klikke på dette link.  vinderen bliver fundet den 27 maj offentligt på bloggen. denne Giveaway er sponsoreret af sb12    sb12 facebook                

13077061_10204644936763664_3523391925746966967_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

17 Kommentarer

 • Svar Pia Sroka at

  Jeg skal vinde fordi, så kan jeg kysse kæresten med min friske mund. 🙂

 • Svar Camilla Hovej at

  så jeg dufter godt når jeg skal kysse med manden 🙂

 • Svar Mille Andersen at

  Det dejligt at have fornemmelsen af en frisk mund og et must når man skal kysse 🙂

 • Svar Frederikke S at

  Det ville da være super lækkert med lidt friskere ånde 🙂

 • Svar Helene Li at

  Jeg vil gerne vinde disse lækre produkter, da min mand elsker løg og jeg elsker at kysse, men ikke duften af løg! Hvis jeg vinder bliver vi glade og kysseklare begge to!

 • Svar marianne lykke nielsen at

  lige hvad jeg mangler så min mand og jeg kan kysse friiiiiiiiiiiiiiiiiskt

 • Svar Stephanie at

  Fordi jeg gerne vil have en frisk ånde 🙂

 • Svar Dorthe Bille at

  Veninderne og jeg skal snart ud og gøre Aalborg usikker, så det vil være lækkert med frisk ånde

 • Svar Lea Thomsen at

  Altid dejligt med god ånde – det er så forfærdeligt hvis at det sker, at nogen fortæller en at man har dårlig ånde. Har bare lyst til at grave mig ned i et hul når det sker. Men altså, ja kunne være dejligt med god ånde..

  http://lfthomsen.blogspot.dk/

 • Svar Anne-Mari Gabrielsen at

  En frisk og fin ånde er noe vi alle vil ha!
  Vh.Anne-Mari
  annemarigabrielsen@gmail.com

 • Svar Gitte Seloy at

  Jeg har længe været single (pga sygdom), men nu er jeg klar til at springe ud i kærligheden igen.
  Og så er det bare om at ha’ kysseklar mund – hvis nu (frø)prinsen dukker op. <3

 • Svar Marie M at

  Uhh det kunne være skønt!

 • Svar Tara at

  Jeg lider af halitosis, hvilke gør det lidt svært for mig at være social til daglig, da jeg er bange for at folk “bliver skæmt væk” af min ikke så velduftende ånde. Jeg er pt single og håber på at finde en at kysse med og ikke føle skam over mit problem <3

 • Svar Jenny Sterup at

  Eftersom jeg har en flirt og er lidt bange for at tage det næste skridt med ham, så kunne det være rart at kunne have en frisk ånde til første gang vi kysser i: Jeg er virkelig nervøs for vires første kys fordi jeg kun er blevet kysset én gang af en fyr… Jeg vil ikke skuffe ham eller skræmme ham væk❤️

 • Svar Sus L. Hansen at

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres produkter ? Har hørt meget godt om SB12 ??

 • Svar Marie M at

  UHhh uhhh! Det ville jeg SÅ gerne prøve! Har længe overvejet at købe dem selv, men ville gerne “teste” først 😀

 • Svar charlotte at

  Jeg har aldrig prøvet deres produkter, og dårlig ånde er bare ubehageligt.

 • Skriv en kommentar