Ikke kategoriseret

Råb om hjælp! Når unge fyre opfordre en til selvmord hvad gør man! 

Når unge fyre opfordre en til at Begå selvmord Og det Ikke får Konskvenser for de her truende fyres Handling Og de her fyres Forældre er ligeglad med deres Børn adfær. Hvad er det for en Verden vi lever i Kan man godt anmelde de her Truende beskeder til Politiet. Skal lige siges at Jeg er Udviklingshæmmet og Ikke er som alle andre. Har nogle Diagnoser oven i som gør at Jeg Ikke tænker klart når jeg modtager sådan nogle truende beskeder. Har svært ved bare at Ignorere folk når man folk har mobbet en hele sit liv, Så hvis i ligger inde med nogle gode råd eller om i har nogle forslag om Jeg skal anmelde det til Politiet.    
 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Phoebe at

  Snak endelig med politiet, om du kan melde dem eller andet. Læste engang én (kan ikke huske hvem) der fandt deres forældre og kontaktede dem med billeder af det deres barn havde skrevet. Måske du kan se deres forældre via Facebook? Ellers tænker jeg bloker og slet og undgå så vidt muligt at læse beskederne. Husk at det er ren projektion. Det har intet med dig at gøre og alt med dem at gøre. Du burde læse Sæt dig selv fri af Pernille Melsted der kommer meget ind på skygger og projektion. Bogen forklarer det super godt! Kan være du kan låne den på dit bibliotek. Held og lykke!

 • Svar Kirsten Thulesen at

  Fatter ikke den opførelse. Hold nu op hvor må de folk der skriver sådanne ting have dårlig smag i munden … og tro mig det har de, når de ligger derhjemme i deres seng så rammer samvittigheden dem, de har bare ikke nosser til at lave om på det de har gjort forkert.

  http://kirstenthulesen.dk/

 • Svar Sidsel Lyster at

  Jeg synes også, du skal politianmelde. Og så synes jeg, du skal lægge beskederne ud på internettet MED billede og navn på gerningsmændene.

  Vi oprettede på et tidspunkt en facebookgruppe, som gerne må bruges mere. Jeg lavede den for at udstille nettroldene – vi kommer dem bedst til livs ved at give dem et navn!

  Alle skal f.eks., når de ansætter en medarbejder, kunne tjekke på en facebookside eller hjemmeside og se: Har MIN kommende medarbejder en anstændig moral, eller forfølger han fremmede kvinder i fritiden?

  https://www.facebook.com/groups/1618433638389892/?fref=ts

 • Svar Anne Jensen at

  Hej Malou!
  Jeg synes, at det er rigtig vigtigt at få snakket med de mennesker som er omkring dig du stoler på, så du ikke føler dig alene! Dem som mobber bag en pc skærm eller bag en telefon er kujoner og tænker ikke på andre end dem selv. Du er rigtig modig, når du står frem og fortæller om, hvor forkert det er og hvilke konsekvenser mobning har. Du er med til, at hjælpe andre som bliver mobbet og føler sig alene. Det kan være rigtig svært ikke at blive ked af det, når du læser sådan noget – men jeg håber du klare den, for du er rigtig sej!

 • Svar Anne at

  Hej Malou!
  Jeg synes, at det er rigtig vigtigt at få snakket med de mennesker som er omkring dig du stoler på, så du ikke føler dig alene! Dem som mobber bag en pc skærm eller bag en telefon er kujoner og tænker ikke på andre end dem selv. Du er rigtig modig, når du står frem og fortæller om, hvor forkert det er og hvilke konsekvenser mobning har. Du er med til, at hjælpe andre som bliver mobbet og føler sig alene. Det kan være rigtig svært ikke at blive ked af det, når du læser sådan noget – men jeg håber du klare den, for du er rigtig sej!
  Mange hilsner Anne

 • Skriv en kommentar