Ikke kategoriseret

Jeg er Udviklingshæmmet

Jeg er en Udviklingshæmmet kvinde Hvad er jeres Undskyldning for at Mobbe mig og sidde og tænke yes nu skal vi lige ødelægge Malous liv. Fordi hun er blevet mobbet hele sit liv. Så hun fortjener endnu mere Mobning. Sidder i Respektløse Mobbere tænker om mig Det er krænkende at I skal skrive så Svinsk om Mit udseende bare fordi at Jeg er Udviklingshæmmet Giver det ikke jer ret til at træde på mig med Nedladne bemærkninger om at jeg er Fed og Klam. At Jeg skal hænge mig selv! Der var også en som skrev at Jeg skulle Hoppe ud foran et tog. Bliver også kaldt Retarderet Osv, Har jeres forældre Ikke opdraget jer til at der findes Udviklingshæmmet og handicappet mennesker Vi har bare mere brug for hjælp til at klare os Noglelunde godt i samfundet Vi er et Menneske ligesom jer. Vi er bare medfødt med et handicap I er født som et normalt fungerende menneske.  Jeg har 2 Diagnoser som er Aspergers syndrom og en Mild grad af Autisme. oveni har Jeg Angst, Samt er Jeg hjerneskadet. hvorfor skal folk have så store fordomme om at have nogle diagnoser eller at man er Udviklingshæmmet. Vi er mennesker ligesom jer. Idag har jeg lært at leve med mine Diagnoser

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

51 Kommentarer

 • Svar Rolf Damgaard Larsen at

  dem som går og mobber dig må da virkelig have det af h.. til for hvorfor skulle de elleres mobbe en som er så køn som dig

 • Svar Dorte at

  sådan Malou, hvor er det godt, at du deler dine erfaringer… Det skærer i hjertet, fordi det kommer fra dit hjerte, og du har oplevet ting, der ikke har været rare. Det er læsning som burde få såkaldt normale mennesker til at tænke sig godt om. Kram og respekt til dig ❤️

 • Svar john allan poulsen at

  man skal ikke se ned på udviklingshæmmede for det kommer man ikke ret langt med eller mobbe andre det er at man såre andre nu er jeg selv udviklingshæmmede så jeg taler erfaring
  det er nogen som ikke har noget og lave så gør de grin med andre jeg støtter meget Malou
  samt kristian som er multi handicappede

 • Svar Connie at

  Du er så smuk og dem der mopper dig må jo være misundelige på dig førde de ikke er lige så smukke som dig. Hverken udenpå eller indeni. Jeg har selv en handikappet søn og bliver mundlam hver gang jeg hører at dem der skulle være normale kan finde på at sige rigtig grimme ting. Og mange gange har jeg sagt, han er sku mere normal end jer han kunne aldrig finde på at Moppe nogen eller tale grimt om nogen. Så spørger mig selv, hvem er det lige der nomal . i hvert fald ikke kopperne. Håber for dig du får et rigtigt dejligt liv. ?

 • Svar Henriette Roberts at

  De mennesker der mobber, er sølle mennesker der er afstumpede i deres følelsesliv. Du er en sød fornuftig pige uanset handikap. Faktisk mener jeg dine mobbere har ethandikap der er er større og værre. Alt muligt held til dig.

 • Svar Søren Lindhardt at

  Hej Malou.
  Jeg ved godt det er letter sagt end gjort, men du skal ikke tage dig af de sølle småtlinger der skriver deres dumheder til dig.
  Det er tydeligt at se, at de der småtlinger har store problemer og så kan de kun udtrykke sig på deres sølle kloaksprog.
  Forsæt med din fine blog 🙂

 • Svar john allan poulsen at

  Malou jeg vil altid hjælpe dig
  for du er sådan en pæn pige også er du smuk der er ikke nogen som skal skrive grimt til dig
  eller ikke til kristian de mennesker som skriver er bare fordi de er misundlig
  uanset hvilket handicap du har så er du fornuftig smuk pæn pige
  også er alt muligt held til dig jeg ønsker også at mobning bliver stoppet så du kan være i fred
  dem som mobber har problemer

 • Svar Anette at

  Kære. Søde .jeg tror at de er snot misundelige.på dig.tag dig ikke af dem sådan menneske . Bliver aldrig klogere før end de selv af gamle og grå.gå ud i luften og hør på de glade fugles. Sang og sæt dig i solen og indånd luften. Kære smukke pige.Af skade bliver man klog.

 • Svar Anette at

  Gå ud i solen.og hør fuglenes SANG.

 • Svar Rikke at

  Hej Malou!!Jeg er selv udviklingshæmmet,jeg er også blevet mobbet.Du er ikke dum og grim.Jeg vil gerne være venner med dig på Facebook så vi kan støtte hinanden.?

 • Svar gerner jensen at

  Hej Malou lad dig ikke gå på af negative mennesker de mobber kun for de de er uvidende om hvor vidunderlige mennesker i er .og i stedet for at prøve at forstå fornægter de alt som de ikke har nogen viden om, håber virkelig ikke det går dig for meget på for husk vi er mange der ser det unikke i alle mennesker, og jeg syntes du er pisse sej du tør stå frem det har du min dybeste respekt for <3 🙂

 • Svar mia at

  Jeg er sikker på at der sidder rigtig mange og ser op til dig ? vær sig selv og de rigtige mennesker vil kunne lide dig og holde af dig. Skidt være med resten. Jeg ville ønske at vi mennesker kunne være bedre ved hinanden! Det ville være rigtig kedeligt hvis vi allesammen gik og var ens, som jeg siger til mine børn.
  Mange tanker fra Mia Chamani

 • Svar Kirsten Thulesen at

  Du stråler så smukt på det billede <3
  http://kirstenthulesen.dk/

 • Svar Sandra Santana Christoffersen at

  Hvor er det flot, at du står frem og viser, at dig kan man ikke kue. Fold fast i det! Dem, som tillader at moppe dig, de må selv have det rigtig skidt.
  Jeg ser en ung, smuk og modig kvinde – og ønsker dig alt held og lykke i dit liv fremover 🙂

 • Svar Phoebe at

  Jeg håber du får den hjælp du skal bruge for at bearbejde dine oplevelser. Det er meget svært at komme igennem det uden, især når det har stået på så længe. Brug ikke for meget taletid på mobberne, for de er ikke din tid værd.

 • Svar Rikke at

  Jeg ser et billede af en smuk og skøn ung kvinde ❤ Når jeg så læser teksten, bliver du bare endnu mere skøn og smuk. SÅ sejt at stå frem, for ingen fortjener at blive mobbet. Jeg kender dig ikke Malou, men dit opslag rørte mit ❤ dybt. Fortsæt i samme spor, og intet vil kunne slå dig og din selvtillid ud.

 • Svar Charlotte Deleuran at

  Mobbere er mennesker der ikke har det særligt godt. De finder noget de kan jokke på, for at ophøje sig selv. De er dårligt opdragede og uden empati.
  Aller vigtigst Malou. De er ikke værd at bruge tid på.
  Jeg ved det er svært. Hvem ønsker at blive mobbet.
  En klog mand sagde engang, at når nogle var onde ved en, så drukken dem i kærlighed. Smil overbærende og kort. Gå videre og lad dem være tilbage med deres ondskab.
  Det er jo bare små mennesker.
  Du Malou, du er så sej. Du siger højt hvad du tænker og føler.
  Bliv ved med det.
  Jeg er fan af dig og alle andre der tør stå ved det de bliver udsat for.
  Aldrig ALDRIG, duk nakken for ondskab.

 • Svar Leila Lindtoft at

  hej Malou
  Jeg syntes du er smuk og ingen i hele verden fortjener at blive mobbet og det er kun svage mennesker der mobber og du skal bare lade som om de ikke findes de er bestemt ikke vær at bruge tid på .
  Jeg syntes du er mega sej og ønsker dig alt muligt held og lykke med dit liv fremover . <3

 • Svar Peter Kirkeby at

  Godt gået – mobberne er selv handicappede – mentalt handicappede, uden empati – derfor forstår de ikke deres handlinger.
  Det er udtryk for dårlig opdragelse og uden forståelse for almindelig anstændighed – de er egentligt meget være ramt end de selv ved.
  Med din åbenhed og selvindsigt, står du langt stærkere end mobberne – det frygter de – inderst inde, for de er de svageste.
  Stå fast – du fremstår så stærk og så fin!

 • Svar Emma Maria Frydensberg Sørensen at

  Vi er et samfund hvor der skal være plads til mennesker som jer. I skal være på lige fod med os andre. Alt respekt herfra! Så sejt du står frem og er en del af #brydtabuet. Det er mennesker som dig der kan udvikle vores samfund til et mere forstående og respekterende samfund. Og må jeg så lige tilføje, at du virkelig er en køn pige. Fantastisk udstråling!

 • Svar Michael Lystlund at

  Først og fremmest sejt at du står frem?Jeg har selv 2 drenge der har et lille handicap så jeg kan sagtens følge dine frustationer?.Malou hold ud for ingen skal da på nogen måde få has med så køn en pige som dig.Vil ønske dig alt held fremover og husk kan jeg vist godt sige på alle andres vegne her i dette forum”vi står sammen?.

  • Svar Ib Poulsen at

   Super indlæg. Med din åbenhjertighed er du med til at folk nu sankker om dit budskab, du er med til at fjerne tabuer. Du se så sej

 • Svar Laura at

  Jeg synes du er smuk ❤️

 • Svar Helle at

  Du er da så fantastisk smuk, sikke et smil det gør en glad ❤

 • Svar Tanja at

  Hej Malou! jeg har lige to spørgsmål :)) 1. Er aspergers ikke en mild grad af autisme, eller har jeg misforstået noget? 2. vil du ikke begynde at lave lookbooks?:D

 • Svar Karen at

  For det første fedt skrevet. Andet udseende charmerende og det kan du ikke komme uden om 🙂
  Ingen er 100% normale alle har et handicap nogen større og flere end andre og sådan er det .
  De der mobber er usikre mennesker med et dårlig selvværd og har ikke så ønsket

 • Svar Steffen meinike Jensen at

  Hej Malou. mennesker og specielt de unge, er forfærdelige mod dem de ikke forstår. mobning sætter sine spor, men jeg er sikker på dine omgivelser vil modtage dig bedre fremover.
  Hold dig munter 🙂

 • Svar kim at

  Hej Malue der er bare en del mennesker der ikke forstå at behandle andre ordenligt , men det kan da kun være fordi de har et dårligt selvværd og så skal de gå ud over dem der ser lidt mærkelige ud eller bare er anderledes . Men du er en køn kvinde og du klare dig flot så op med humøret og tænk hver gang der er et fjols der prøver at gøre dig ked af det ,,,, Ja så smil og tænk på om dem der skriver alt muligt dårligt har et problem for det har du ikke da du ikke har brug for at nedgør andre for at føle dig som et bedre menneske . Så bare frem ad du kan være stolt af dig selv og at du har et kæmpe hjerte der er fyldt med kærlighed til at få det bedste ud af livet ..

 • Svar Ole Falkenberg Larsen at

  Hejsa Malou.
  Dem der skriver dårlige ting om dig, siger mere om dem end det gør om dig.lad være med bruge tid på dem,vi ser ud som vi gør med de små stød som livet gir, op med humøret og nyd livet med dem du holder af og dem det kan finde ud af behandle dig godt.

 • Svar lars at

  hej Malou

  For det første fedt skrevet. Andet udseende charmerende og det kan du ikke komme uden om ?
  Ingen er 100% normale alle har et handicap nogen større og flere end andre og sådan er det .
  De der mobber er usikre mennesker med et dårlig selvværd og har ikke så ønsket. Men ja du er lige så meget et menneske som alle os

  KEEP GONING

 • Svar Karen at

  Godt “råbt”. Hverken udseende eller normalitet interesserer mig særlig meget. Kig du bare i retning af dem, der kan værdsætte og se bagom særpræg 🙂 God sommer til dig. Og især, elsk dig, og ha’ det sjovt. Livet er op og ned. Vi er i samme både alle sammen 😉

 • malouchristensen
  Svar malouchristensen at

  Jeg laver Ikke om på mig selv. Kan folk ikke lide at læse og følge min blog. Må de jo lade være ingen har tvunget dem til at læse mine indlæg,

 • Svar pernille at

  godt skrevet har selv prøvet at blive mobbet blev kaldt sulfo opvaskemiddel men har fået
  et godt bor i 1 bofællesskab sammen med 6 andre og arbejder til dagligt i en kantine
  venlig hilsen pernille højer jensen

 • Svar pernille at

  liv skulle der stå
  pernille højer jensen

 • Svar Ole at

  Vi mennesker er desværre alt for ofte modbydelige imod hinanden.

  Håber du har, får og fastholder gode venner.

 • Svar Hildur at

  Du er vakker og verdifull akkurat som du er! =)

 • malouchristensen
  Svar malouchristensen at

  Nej det synes jeg bestemt Ikke kan du ikke tåle at læse mig være så ærlig omkring mit liv er dette ikke den rette blog du følger med i. Intet Negativt du skrev din mening og jeg svaret bare

 • Svar Pernille at

  jeg syntes du er gud smuk kvinde man kan ikke lade være med at smile når man ser dig sødt smil du har jeg gad godt havde dig som en veninde =)

 • Svar Sara at

  Hej Malou, synes du er super sej at du deler dine oplevelser, har set lidt til dig på Facebook også, hvor du virkelig bruger de forfærdelige ting som er blevet sagt og gjort ved dig til noget “positivt” ved at hjælpe andre som måske har det ligesom dig ☺️
  Massere af respekt herfra for at de ikke får dig knækket!
  Selv er jeg kun blevet mobbet i en kortere periode på et års tid tror jeg, til en fritidsinteresse, men selv det som ikke engang var slemt har sat sine spor og husker det stadig tydeligt. Så jeg synes du er så sej med at håndtere det ☺️
  Haters gonna hate, desværre, så der vil nok altid være nogle som vil mobbe andre, og selvom det måske ikke hjælper at sige det, så er mange mobbere jo jaloux, usikre eller er selv blevet uretfærdigt behandlet og lader det gå ud over andre, og nogle gør det også for magt og populæritet fordi specielt børn i vores samfund desværre har en tendens til at synes mobbere er seje 🙁
  Jeg synes det kunne være lidt spændende hvis du en dag havde lyst til at dele mere om dine diagnoser, hvordan du fandt ud af du havde dem/hvornår, og hvordan de påvirker din hverdag☺️Men jeg ved godt det er meget personligt.
  Igen, er du bare super sej for at stå op for dig selv, respekt fra mig! ❤️

 • Svar Du ved godt hvem jeg er. at

  Undskyld men nu skal du ikke spille for hellig Malou.
  Får nok en masse kommentarer tilbage, men for mange år siden var du selv sådan en.

  Du svinede mig til og skrev grimme ting til mig.
  Min mor glemmer det aldrig. Kan huske min mor og jeg måtte have fat i dine forældre!!!

  Du kaldte mig medie luder blandt andet og det sidder stadig i mig. Kan komme på en masse.

  • malouchristensen
   Svar malouchristensen at

   Ærligt jeg kender dig ikke har aldrig kaldt en for en medie luder Og ved ikke hvem du er 🤔

 • Svar Du ved godt hvem jeg er at

  Jo du har.
  Vi to har været veninder engang. Vi blev uvenner og derefter begyndte du at svine mig til.

 • Skriv en kommentar