Ikke kategoriseret

Mors dag 

Kære Mor Det er din dag hele Dagen. Har Ikke købt det store Det er tanken som tæller Har fundet de smukkeste buket blomster til dig. Fordi du er et smukt menneske Du har skabt mig og mine 2 søskende og det er vi Alle 3 Stolte af. Vi har haft vores hårde kampe med at holde sammen selvom folk Mobber mig og min Søster Så fandt vi ud af det der gør os stærke som familie er at vi holder sammen i opture og Nedture Hver dag er en Kamp man skal Elske sin Familie og Beskytte sin Familie med Kærlighed. Glæd dig til at du kommer hjem Med En pose fuld med Lækkerier og den Smukkeste buket blomster Det Jeg ønsker mig i livet er at se Min Mor være Glad og Lykkelig Så er Jeg glad og Lykkelig ???????????????????????? Elsker dig Mor vil altid Beskytte Familien Knus en Ung kvinde som viser sin kærlighed til sin Familie   

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar