Ikke kategoriseret

Min ærlighed Jeg lever i en Isoleret verden

Kan det virkelig være rigtigt at Jeg kun føler mig tryg i nærheden at min Familie 24/7 Jeg kan ingen gang tage selv afsted til København eller Jylland folk hvisker om mig og kigger mærkeligt på mig. Selv når jeg er på tur med min Familie til Tyskland er det ubehageligt at se en flok unge mennesker stå og pege finger og bagtale en. Alt det her har gjort at Jeg holder mig isoleret på værelset Kun når Min familie er ude er jeg med dem på tur. Skal Jeg og Min bedste ven virkelig Være utryg ved tage nogle steder hen. Ude fra hjemmet, Ingen kender til de Konskvenser vi Mobbe offer går med. Det er altid dem som der mobber der Ikke får konskvenser for Jeg måtte ud med hvordan min hver dag er Forstil jer at være Isoleret I kan Ikke gå i fred i vender jer altid om og ser jer tilbage for at se om der går en flok mennesker bag jer som vil jer noget ondt. Sådan har Jeg og Kristian det i hver dagen, 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar