Ikke kategoriseret

Undskyld Mine følelser kan ikke mere!

Jeg vælger at stå frem med mine Følelser om hvordan Jeg har det. Ja jeg har det af Helvedes til. Man vælger Ikke selv hvordan ens Følelser er. Jeg Forstår aldrig hvorfor folk som Ikke kender mig har et kæmpe Problem med den måde jeg er på. Fair at i Ikke kan rumme mig men så hold jer væk. I stedet for at Udstille mig og gøre Grin med mig. I aner ikke at det har Store Konskvenser for mit liv, Prøv i selv at mange mennesker skriver grimt om jer. Så vil i forstå hvordan Jeg har det, Jeg har drevet min blog i 8 år nu. Uden at høre efter de mennesker som mener at Jeg ikke egner mig til at have en Blog. Sjovt nok må i virkelig sidde og gemme jer bag en skærm og i er så Jaloux på at Jeg kan holde min blog oppe i 8 år. Det er der Ikke mange som kan Jeg har taget en Beslutning holder pause fra Facebook af. Da det er der Mobningen er værst! Håber at i stadig vil følge mig når jeg har fået Positivt energi tilbage og den Glade Malou tilbage Jeg fortryder Alle de gange Jeg har lavet Opslag i Flirte gruppen og i andre Grupper for at skabe Opmærksomhed Det ligner Ikke mig som personen bag min Facade Når man er blevet mobbet så meget fordi man vidste sig 100% sig selv og folk ønsker at man skal lave sig selv om før de gider en. Vil I ikke være søde at give mig en Chance og lære mig bedre at kende i stedet for at svine mig groft til. Ja Det har været min største fejl at poste opslag om mig i den gruppe Jeg vidste Ikke at de mennesker er så Respektløst Troede at de var forstående mennesker med hjertet på det rette sted. Jeg tog fejl. 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Camilla at

  Hej Malou
  Har du overvejet at tage en lang pause fra de sociale medier?
  Måske kunne du få det bedre.

  Mvh Camilla

 • Svar Mickey at

  Hej Camilla

  Det er jo hvad hun har skrevet, at hun har tænkt sig?

  mvh

  • Svar Camilla at

   Åh – undskyld. Sådan læste jeg det ikke første gang. Beklager:)

 • Svar Carina at

  Kære Malou
  Jeg er her stadig, når du kommer tilbage. En laaaaaang pause fra sociale medier lyder som en god ide :*

 • Svar Phoebe at

  Stay strong! Og nyd din pause – tag så lang tid som du har brug for ?

 • Skriv en kommentar