Ikke kategoriseret

Jeg havde svært ved Accepterer mig selv 

I 2008 fik Jeg stillet mine Diagnoser Jeg var cirka 15 år gammel. Da jeg fik af vide hvad Jeg fejlet, havde Jeg meget svært ved at accepterer at jeg Ikke er som andre. Jeg ville ønske jeg var ligesom andre, jeg ville godt på gymnasium og have studenthuen på . Men mine evner er ikke til det, da jeg er bogligt svag. Jeg blev mobbet rigtig meget i den klasse jeg gik i, fordi jeg åbenbart var et nemt offer, jeg blev spyttet på spændt ben for, bagtalt, og holdt udenfor. Det er svært at lærer noget når man heletiden skal tænke på hvad sker der nu i næste frikvarter, jeg kom så langt ud psykisk, at mine forældre i samarbejde med min læge, blev enig om at hjemmeundervisning var bedst for mig. Efter en del år kom jeg på efterskole, hvor de andre elever også havde diagnoser. Jeg fandt en virkelig god veninde, men da hun stoppede, valgte jeg også at stoppe. Alt det mobning har taget hårdt på mig psykisk. Og den dag Idag, bliver jeg stadig mobbet især på de socialemedier. Jeg tænker ikke som andre, men jeg er som jeg er, og selvom, jeg ikke er så god til grammatik, så har jeg min blog alligevel. Og det gør mig glad at se folk kan lide det jeg skriver alligevel. Jeg ville ønske at folk bare kunne accepterer mig som jeg er. Og lade være med at mobbe mig og udstille mig.    

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • malouchristensen
    Svar malouchristensen at

    Haha hvis du er så meget Ligeglad Hvorfor så skrive en Kommentar hvor du brokker dig over mig. Kan du Ikke se at det Ikke giver Mening!

  • Skriv en kommentar