personlige indlæg

aftens øjneåbner

Som i fleste ved er Jeg Malou som prøver at stå op hver dag prøver at finde en god tanke hver dag når jeg står op. og tænker på en god ting som gør mig glad. Det kan være alt fra min Familie katte og Kaniner eller omringet af søde mennesker med god energi som smitter mig Jeg er evigt taknemlig over at de smittende mennesker med god energi som  smitter mig med de sødeste respons de kommer med. Faktisk uden de gode ting har jeg nok Ikke været her dagen i dag. Nogle dage er meget svær at gå igennem når man Ikke tænker ligesom alle andre. Jeg har en Diagnose som hedder Aspergers syndrom  Jeg har meget svært ved at fuldføre en samtale når jeg Kommnikere med andre mennesker. Jeg kan bedst lide korte sætninger. Jeg er Det som hedder Bogligt svag. Jeg har stortset svært ved at Koncentrere mig siden folkeskolen har jeg haft svært ved at sidde stille og kigge ved tavlen  Så nu ved i Mennesker som har et problem med at jeg Ikke kan Kommaer og Punkummer i mine indlæg. Forresten Koncentrere jeg mig Ikke om jeres fejl. venligst hvis i skal gøre mig bemærket på alle mine fejl tjek selv op på jeres egen fejl før i retter på mine Fejl! Mange gange har jeg flere gange måtte rette i mine Lektie opgaver, for sjusket fejl. Dansk og matematik var Ikke min stærkeste side. Jeg var mere en som elsket svømning. På den skole som Jeg gik på tog Min stedfar mig ud af. på grund af Grov Mobning Dagligt kom jeg grædende hjem skjulte altid mine tåre. Sagde tit at jeg havde det fint og at jeg bare var træt. hvilket Jeg slet ikke havde det. Hver dag var et helved for mig at skulle stå op til grimme ord spark og slag og spyt. læren mente at det var drillerier. Jeg har ar på sjælen af hvert handlinger Mobberne har bydt mig. og stadig gør over Nettet hvor de Ikke kan se mit ansigt og stå foran mig. Det værste er når folk skriver dødstrussler til min Familie  for at ødelægge mit liv. Har aldrig selv vil drømme om at ødelægge folks liv. vil aldrig ønske folk noget dårligt i Livet. Ved jeg nu at de selv har det dårligt med dem selv Jeg vil ønske at folk ser mig som en Kvinde som vælger mine kampe med omhu. Mit største ønske er at blive en lykkelig Smilende kvinde og få mit gode liv tilbage håber med tiden at folk som har skrevet så grove beskeder til mig En dag bliver til fornuftig voksen mennesker som har mod til at stå ved jeres Handlinger og måske giv en grund hvorfor jeg Skulle svinesså groft til. Er det fordi du selv bliver mobbet eller at du måske har brug for at virke sej over for dem du går i Klasse med. man dig op og skriv en Kommentar så alle kan se at du har balls nok til at undskylde for dine Handlinger, Tænk på at dit Undskyld vil give andre Mobbere en øjneåbner og de vil tænke gid jeg var lige så sej som hende som skrev undskyld for hendes grove beskeder, Så Mobbere i Kan få jer en Øjneåbner ved at læse mit indlæg,

13423929_890083524429706_4103327695862811860_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar