Ikke kategoriseret

Min kæmpe beslutning 

Det var Godt at stå frem de 4 gange i tv’et. Men så Kunne jeg selv mærke i mit Hjerte at der sad folk som elsker at finde fejl på mig. Og mobbe mig endnu mere efter Jeg stod frem. Også på gaden råbte unge mennesker efter mig. I dag siger Jeg fra over for at stå til model til at blive Ydmyget og Mobbet af mennesker som Ikke kender mig og de Værdier Jeg har til at være den person Jeg er. Så vil i sikkert hade mig for mit ærlig indlæg hvordan sandheden er Jeg har holdt alt det her inde længe nu skal alt ud. Jeg Elsker virkelig min Familie Lad mig få et Privat liv med dem uden at folk skal bagtale mig og håne mig lige op i mit Ansigt imens min Familie ser på det. Jeg holder nu lagt afstand for tv interview og avis Interview Håber at i forstår mit valg. Det er hårdt i længden når man Ikke kan bevæge sig rundt i Danmark uden at blive nedgjort. Håber at mange som ser ned på mig måske læser dette Opslag og måske tænker over hvad de har sagt og gjort imod mig. Jeg ønsker at være en Glad og Positiv kvinde som vil vise mine egen Værdier frem for en kvinde som lever af Negativ opmærksomhed som Jeg levet på før.     
 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Annika Thaarup at

  Du skal vide at jeg kun ønsker det bedste for dig, forstår dit valg fuldt ud 🙂 <3

 • Svar Majbritt at

  En flot sid du har fået lave dig

 • Svar Melissa at

  Hejsa sødeste jeg kan så godt forstå dig få jeg ha er i det samme som du er og jeg vil maget maget maget gerne hjælpe dig med alt det du gå med jeg er her få dig ????????❤

 • Svar Majbritte Engelund at

  Jeg syndes at du er en fantastisk kvinde med en masse dejlige ting at have glæde af ❤❤❤ jeg er stolt af dig og at du står frem med hvad du føler for det skal man ikke holde inde i sig selv ❤❤❤ du er en kvinde med en masse gå på mod og det skal du være stolt af, du skal være stolt over dig selv lige meget hvad andre siger og hvis de ikke har nogle gode ting at sige så er de bare nogle idioter med en banan stukket langt op i røven ❤❤❤

 • Svar Mia at

  Du er bare for sej det er syndt for dig at du bliver mobbet hlisen Mia???????

 • Skriv en kommentar