personlige indlæg

lær mig at kende bag Bloggen Malouchristensen

hvordan går det med dig og kæresten ?? Jeg har faktisk ikke en kæreste har været single i et stykke tid nu. Og det har jeg det fint med når drømme fyren står foran af mig er jeg klar til at forelske mig igen, tager det en dag af gangen.

 

 Regner du med at få børn på et tidspunkt? skal jeg være ærlig. Så er jeg i hvertfald Ikke klar til at stifte familie og få børn. Der er mange ting som gør at jeg ikke er klar til at få børn, som sagt mit liv er Ikke nemt og min diagnose Aspergers syndrom gør mit liv meget svært til at se en fremtid som mor. Så umildbart er min fremtid Ikke som mor med børn. sådan er sandheden i mit liv,

 

 Har du børn Nej det har jeg ikke skal ikke have børn umildbart i mit liv. så langt er jeg ikke nået i mit liv, Jeg er en ung kvinde på 23 år. Jeg er alt for ung til at få børn som 23 årig. Jeg skal have lov til at nyde mit liv og se hvad fremtiden bringer mig,

 

 

Hvilket social medie kan du bedst lide at benytte? Instagram, facebook o.s.v  jeg elsker at bruge Instagram det er et fredeligt sted elsker at se folks billeder og like dem som der falder mig ind som jeg synes er spændende at følge. skriv hvad du hedder på Instagram kunne være at jeg vil begynde og følge dig i fremtiden. Den næste Social medie jeg elsker at være på er En app som hedder Vine elsker at komme ud med mit budskab på Engelsk. Og måske gøre min drøm til virkelighed.

 

 

hvor mange timer bruger du på at skrive et indlæg? Jeg bruger max en time om at planlægge og skrive indlæg på bloggen. og hvis jeg skal afholde giveaway bruger jeg lidt mere tid end en time. Jeg bruger faktisk ikke en notes ved siden af kan huske hvad indlæg skal handle om og hvad jeg falder mig ind at skrive. Alle de indlæg jeg skriver kommer lige fra hjertet af. så det er ikke noget som jeg Opdigter. har aldrig tænkt mig at bruge min blog for at tjene kassen. sådan er Jeg faksisk ikke, bruger min blog til at gøre en forskel for jer som følger mig og til alle jer som besøger min blog som faktisk lære noget af mine indlæg og råd.

 

 

 

Hvad ville du sige til dem der mobber dig hvis du fik chancen for at sidde overfor dem. Jeg vil ihvertfald spørger dem tænk hvis det var jer som folk Mobbet konstant. I vil græde jer i søvne Udover vil i også gå med selvmords tanker. Og føle jer ensom fordi at selv jeres venner vil svigte jer og vende jer ryggen. I vil også tit have mareridt om natten. Og gøre skade ved jer selv. I føler jer magtesløs og i tænker hele tiden over hvad nu folk tænker om jer når man bliver mobbet konstant. Jer som mobber hvis i selv er blevet mobbet burde i vide hvordan det er at blive truet mobbet konstnat.Faktisk går jeg og har det som jeg vil beskrive hvis jeg stod over for alle jer som Mobber mig, ved at jeg skriver ud til mobberne som er så ligeglade med hvordan vi Mobbe offer har det, Og føler I jer mobbernes øjne er vi usynlige og Nej det er vi faktisk Ikke det er jer som mobber som er så Usynlig når i gemmer jer bag en skærm. I stedet for at se efter hvordan vi faktisk har det når i skriver så groft til os, vil i selv svines til og blive Behandlet så dårligt ?? Ingen ønsker at blive svinet så groft til uden at man Ikke har gjort noget galt,

 

Hva dit bedste råd til andre som bliver mobbet Prøv denne Øvelse Man danner sig et usyneligt Skjold og siger til sig selv Jeg er den stærke jeg er perfekt som den person jeg er og Ingen eller intet kan eller skal nogen sinde få mig ned med nakken for lige meget hvad vil de der prøver altid være de svage og tabe og til sidst vil de give op fordi du simpelthen bruger dit usynelige skjold og siger de ting til dig selv som en slags stærk mental sygge og når de så indser at de ikke kan hamle op med dig så lader de dig være i fred

 

 

tror du så at der er noget man kan gøre som forældre, for at forhindre at ens barn bliver mobbet? Det bedste råd mine forældre har lært mig og Min søster er bare at blokere dem som Mobber altså det råd er til hvis man bliver mobbet over på Facebook. ellers tag en dagligt aften snak med jeres børn om de har haft en god skole dag, det hjælper altid med en god snak omkring hvordan det går. Jeg har først været ærlig i slutning af 6 klasse hvor jeg først fortalte at jeg blev mobbet. så hvis der sidder nogle som går inde med det selv som bliver mobbet. fortæl sandheden til jeres forældre. For de vil jer kun det bedste. De vil jo kun hjælpe jer fordi at jeres forældre virkelig elsker jer og holder af jer, altså mine forældre er ind over når de kan se at folk offenligt sviner mig til. Fortæller de mig at jeg skal blokere de personer og fokusere på de ting som gør mig glad, så det kan jeg klart også anbefalde jer som bliver mobbet.

 

hvornår startet de mennesker med at mobbe dig ?? helt tilbage fra da jeg startet i min første børnehave. startet det med at jeg blev holdt udenfor. var anderledes end de andre jeg gik i børnehaven med. efter et par dage blev det til grimme ord jeg blev kaldt af en pige som også gik i børnehaven. Jeg kan virkelig ikke forstå at små børnehave børn mobber i en tideligt alder, Jeg vil helst ikke nævne nogle navne på den grove mobning som sker på Facebook om mig og min bedste ven, for de personer ved godt hvem de er. og de følger med på min blog. Men ja mange af de trussler og hadefulde beskeder jeg modtager tager jeg stærkt afstand fra. gider faktisk Ikke at blive ked af det over. kan sige i får intet ud af at mobbe. får i et Kick når i mobber folk, får i det meget bedre med jer selv. I bliver ikke til et gladere og et godt menneske tværtimod  når i bliver Voksen vil i sidde tilbage med dårlig smag i munden over at i mobber mig og Kristian og alle dem i har mobbet,

 

 

 

Hvis du skulle lave den perfekte smoothie, hvad skulle så i den? Der skal være jordbær og vanilje. den vil jeg tro smage så godt har aldrig expimeteret med om den smager godt. Det skal da prøves en dag.

 

 

 

Har du en yndlingsting, i dit værelse? Hvad er det og hvorfor? det er helt klart mine citat billeder jeg har fået af min Mor hun ved at jeg elsker Positive citater til som hænger på mit værelse det minder mig altid om at jeg skal tænke Positivt. Det kommer du længst med elsker det citat gør det som gør dig glad. Og det er faktisk grunden til at jeg har min blog og at det gør mig Glad at kunne inspirere en masse unge, Det kan ingen tage fra mig.

 

 

Har du en yndlings disneyfilm? Jeg elsker frost den er så sød den disney film. skal helt klart se den nye når den kommer i biograffen,

 

 

 

Hvilken sang høre du når du nede Jeg har lavet en playliste med sange som Jeg høre når jeg er i trist humør. fucking smuk pagefour storbypige Muri & Mario  ild til blokken Djames braun  vinder pagefour   want to want me jason derulo  telefon bjørnskov  final song mø  lush life zara larsson  fade Alan walker

 

 

Dem som støtter dig hvad betyder de for dig ?? De betyder meget for mig de er grunden til at jeg stadig holder mig stærk og kæmper videre. De er også grunden til at Jeg snart kan se lyset for enden at tunellen. Jeg er positivt overrasket over alt den støtte jeg får hver dag. alle som støtter mig har givet mig en gave og i har givet mig Håb for at Jeg en dag kan se igennem de triste mobber, Og bare kunne Ignorere dem uden at regere på deres ondskab,

 

 

 

hvad vil du gøre hvis en af dine veninder blev mobbet ? Jeg vil forsvare min veninde hvis nogle mobbet hende og give hende gode råd. Jeg er Ikke bare en som ser på. ville hellere smide alt hvad jeg har i hænderne og hjælpe dem som bliver mobbet. selvom at der er stor chance for at min venindes mobber vil mobbe mig. så heller hjælpe veninden,

 

 

Ser du nogle serier og hvilke er dine yndlings? jeg har set serien violetta. ellers er det kun film jeg ser,  

 

 

 

Hvad er din plan for fremtiden Jeg har tænkt på et tidspunkt tage ud og holde fordrag på skoler. ellers bare køre min Blog som jeg gør resten af mit liv, og se med tiden hvad min fremtid bringer mig, Kan Ikke fortælle jer lige nu hvordan min fremtid vil se ud. for min fremtid kan jo ændre sig med tiden, vi alle kan jo ændre mening om vores fremtid. så hellere skrive om min fremtid og overraske jer når tiden er inde til at skrive et langt og Inspirerende indlæg. jeg er jo 23 år alt kan jo ændre sig til noget godt og fornuftigt i ens liv, Alt behøves Ikke at se perfekt ud i ens liv hele tiden,

 

 

Hvordan er du virkelig bag bloggen ?? Alle de rygter som er blevet spredt om mig du læser rundt på nettet passer Ikke og alle de hade beskeder som i fleste har læst som jeg får passer heller Ikke. Jeg er fuld af god energi man kan altid få en god snak når man møder mig. Jeg kan være så skønt et menneske når først man lære mig at kende. vil du få en ven eller veninde for livet, Jeg gør ingen mennesker fortræd. Jeg er bare en ung kvinde som ingen fordomme har om mine med mennesker. Jeg er blevet opdraget fornuftigt hvis jeg havde noget imod folk holder Jeg min mund og nok holdte det for mig selv, er ikke typen som er ude på at få det bedre med mig selv ligesom på samme måde som Mobberne gør. ved også godt at alle ikke elsker mig. Jeg holder mig til dem som  Jeg ved vil mig det godt,  Lige til sidst Jeg er stolt over at Jeg ikke har brug for at skrive så grimt om andre mennesker. Bag skærmen ved nettop hvordan det er Hvorfor skulle jeg synke så lavt som de andre. man må håbe at de bliver klogere med tiden. Kan forstille mig at Jeg en dag bliver til noget stort i fremtiden også alle de her Mobber som har været grove bag skærmen ser hvordan Jeg i virkeligheden er. Og hvad jeg har opnået.

 

IMG_0078.PNG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar