Ikke kategoriseret

Sådan var min dag. 

Jeg havde en Hyggelig Forkælelse tur. Tog ind hos min Faste frisør og fik Ordnet mine Øjnebryn og fik Farvet dem. Bagefter tog Jeg ud og spiste noget godt mad. Fik lige lyst til at tage et kig ind i Matas og købe lidt til mig selv. Sådan en dag som i går sker Sjælendt for mig. Har altid travlt med at gøre andre mennesker glade i stedte for at bruge lidt mere tid på mig selv. Sådan et menneske er jeg bare Nogle gange må man godt lige tænke lidt på sig selv. Og få de dårlige tanker væk med lidt forkælelse så har man lige pludselig en god dag, Jeg har et Privat liv selvom at Jeg har valgt at være en Offenligt person. Jeg kan Ikke altid være på og svare alt og Alle, Selvom at jeg gerne ville så ved i hvor travlt Jeg har i mine hver dage. Når i går på Gymnasium og i skole. Så laver jeg opgaver hver dag. Som kræver mig en masse tid, Så lad venligst vær med at spørg ind til hvorfor Jeg Ikke tager en Uddanelse. Jeg passer mit liv fint som det er. Blander mig Heller Ikke i jeres privat liv,     

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar