Ikke kategoriseret

Glad Status 

Jeg vågnet op Glad og Frisk. Med dejligt musik, Også bare læse de gode beskeder Jeg modtager. Sådan en dag som Idag kan bare gøre mig så glad, Faktisk så glad at Jeg ikke kan lade være og grine og danse rundt. Mit liv er blevet lidt bedre når Mette min søde veninde ringer til mig Det rart med støtte fra Horsenes af. Skal snart planlægge og tage på ferie hos hende i et par dage, Det skal nok blive godt og spændende. Ellers har jeg været nede til min Dejlig Kanin Pepsi for at få et morgen mys af ham. Det er rart at få bekræftet at man Faktisk er Elsket, Og at man er god nok som man er. ROM blev jo ikke bygget på en dag, Jeg tager en dag af Gangen. Kan jo være at i morgen bliver min Dag endnu bedre. Ønsker alle en god Tirsdag, Hvad skal i lave idag 🙂    

   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar