Ikke kategoriseret

Status på en god Torsdag 

Der findes Ikke bedre når man har fundet Balancen i ens liv. Og man bare går igennem byen og Smiler til de mennesker man møder på sin vej. Ja sådan er mit liv fortiden Der kommer til at ske en masse Gode ting Sener Idag får vi vores Pindsvin ud i Haven Igen efter den har været hos Pindsvinvennerne for at få noget Sul på dens Krop den var dehydreret også havde den Spy Sener bliver der skrevet et Indlæg så kan i Se hvor godt den har det. Hun kommer med Bastian klokken 15:00 Glæder mig meget til at hilse på Pindsvinvennerne og på Bastian Jeg har været på Shopping tur købt Make-up og et stk tøj. Der kommer nok 3 indlæg i alt i løbet af Aften. Glæder mig til at dele en masse gode nyheder til jer når tiden er inde til det,     

   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar