Ikke kategoriseret

Vil ønske at det var en drøm! 

Det her Indlæg er Ikke blevet skrevet for at i Skal se endnu mere ned på mine Fejl. Eller på Mig. Alle begår små eller Store Fejl! Jeg fortryder at Jeg har Såret 5 personer i mit liv Og blandet mig ind i Når andre bliver Mobbet så det Gik udover mig selv. Når Jeg selv gik med de Problemer som de mennesker som Jeg forsvaret imod Deres Mobbere. Jeg er bare sådan et Menneske som først tænker på andre mennesker end mig selv. Kan Ikke fordrage og se at folk bliver Svinet til. Så Jeg gik ind og forsvaret de her personer som blev svinet til. De 5 gange jeg har Blandet mig fik Jeg de groveste beskeder lige I hovedet. Skrev bare Hvorfor sviner i de personer til, Jeg har Indset at Jeg Ikke kan rede hele verden Jeg er Stærk nok til at gå til Bekendelse med mine lidt Små Fejl! Det var Hvad Jeg havde på Hjertet. Jeg er Ikke et perfekt menneske Nogle gange vil jeg ønske at de små fejl var en drøm og Det Ikke var sket. Det vigtigste er at Jeg kan indse mine små Fejl! Og være åben omkring det Og Ikke lyve om det. På et eller andet tidspunkt skulle det Ud, Mit indlæg bliver udgivet Og mit Hjerte og Liv bliver Lettere   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar