Ikke kategoriseret

Se min store forvandling 

Den Gang det hele startet Kaldte de mig Tykke og fede dorit. Jeg besluttet mig selv om at Jeg Skulle tabe mig og få den Krop som Jeg vil lære og Respektere. Med tiden. Jeg har snart overvundet dem som svinet mig til fordi de Synes at Jeg lignet en Strandet hval, Nu er det mig som griner over hvordan folk har nedgjort mig og Min krop. Se mig I dag hvor Glad og Smilende jeg er, Og hvor meget jeg har tabt mig, Billedet siger sig selv. Jeg kan være Stolt Over at Jeg har Girl Power til at tage mig et fremskridt til at Tabe mig på en Sund og Fornuftig måde. I stedet for at Sulte mig selv. At tabe sig er rigtigt hårdt når man var Van til at sidde på sin Flade røv en times Motion hver dag. Drik rigeligt med Vand har Købt mig en Drikke dunk til når Jeg skal ud og gå langt, hver opmærksom hvad du Spiser. Tit får jeg det Dårligt over Når jeg har spist Usundt så tager Jeg derefter ud og gå en tur så Jeg også laver Motion selvom at Jeg har spist Usundt. Fremover tænker Jeg meget over hvad jeg har spist. Har ingen Kost plan jeg følger. Hvis i har nogle tips jer som Træner må i godt dele dem med mig,    

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar