Ikke kategoriseret

drømme om at Udgive en Bog 

Jeg er ved at Skrive små forslag til min Bog. Som jeg drømmer om at udgive Også står det ellers bare på skønne dage med Hygge med min Søster ser frem til De gode ting som snart sker i mit liv. Hvem ved måske lykkedes min drømme selvom med meget Modstand af folk Jeg slet Ikke kender. Sjovt nok er det mig der bedst ved hvad Jeg selv har sagt og gjort. Hver gode ting som sker For mig vil Jeg dele med jer og følge min egen Strøm, Kun Misundelig mennesker gør alt for at stå I vejen for ens Drømme. Jeg har lært at Man skal stå ved sine meninger og lukke sine øre for hvad folks mening er om en selv. Det vigtigste er at Jeg kan stå 100% inde for Hvad Jeg står for,     

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar