Ikke kategoriseret

Møde med Journalisten Idag status på min dag 

Så er det Idag Jeg skal mødes med Journalisten til et Interview Jeg glæder mig rigtig meget. Der skal snakkes omkring at være Blogger Og om en masse ting omkring Mig. Også vil jeg give nogle Tips til nystartet blogger Tænkte bare vil Dele min glæde med alle jer dejlige Mennesker Jeg er kommet Langt i mit liv. Med Positivt sind på livet, Intet kan ødelægge min Dag. Har besluttet for at Jeg skal være så meget Glad Idag og have mig selv med, Og sener skal Jeg hjem og skrive 4 linjer om mig selv til Endnu en Overraskelse. Hver dag når Jeg står op. Tænker Jeg yes nu skal Jeg bare vise at Jeg bestemmer selv over Hvordan mit humør skal være, Det kan Ingen Mennesker bestemme Jeg er en meget Livsglad kvinde som Føler min egen strøm og går mine egen veje,  

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Thea at

    Lyder som en super dag.
    Håber den bliver skøn

  • Skriv en kommentar