personlige indlæg

besøg hos Knuthenlund

Jeg har været på besøg hos Knuthenlund som er en Gård det er en spændende gård med en masse frit gående dyr. De har også en gårdbutik og cafe samme sted. Jeg har det bedste når jeg oplever en masse ting i mit liv. End at sidde og være lukket inde på mit værelse. Jeg elsker dyr og natur Det er sådan noget som Knuthenlund som kan rede min Dag de har virkelig nogle Dejlige dyr. fik ihvertfald øjnekontakt med et får. Vi så også hvordan man malker en Ko. Det er allertiders sted det er 100% værd at besøg og det er gratis at besøg Knuthenlund. Er man ligesom mig som elsker dyr er det et besøg værd. Det er ikke sidste gang at jeg besøger Knuthenlund Der kommer flere indlæg om mine Oplevelser for at vise mennesker hvad man kan opleve Gratis i sin ferie. her kommer der nogle billeder fra turen af, Jeg har nydt at være væk fra nettet af og sure mennesker som Ikke kan behandle mig godt. Så vil heller Opleve en masse ting end at høre på folks hate om mig, Knuthenlund gav mig et smil på læben. at være i nærheden af dyr gør mig Glad,

13659087_911181908986534_6982882839456685984_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar