Ikke kategoriseret

Opfordre hvis du er træt af mig Blokere mig

Jeg prøver at få styr på liv. Og prøver at Få det godt igen. Så nytter det intet at Kontakte mig konstant med jeres Meningsløse Ytringsfrihed Kommentarere Har fået nok af alt Jeres Mobberi Selvom at i mener at Det er mig som tager det alt For tungt. Og hvad som om jeg gør. Det er Ikke jer som lever mit liv vel, I har Ikke en Diagnose som i skal leve med resten af Jeres liv. Nej for i synes at det er meget Sjovere af grine på andres Bekostninger. Havde i en søster eller lille bror som har et Handicap Havde i nok ikke Turde gøre det. Og er i så trætte af mig er der noget som Hedder Blokere. Men det er Sjovere for jer at i pisser folk af som har et Handicap Og det fatter jeg intet af. Overvej lige at det Faktisk også får Konskvenser for jer En dag. Og det får det for alle som Mobber,    

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar