Ikke kategoriseret

Min mening om Arto den gang 

Jeg er nok ikke den eneste som Hadet Arto. Selvom jeg prøvet at passe ind og ligge en masse Lag make-Up på. Var folk gode til at Mobbe bag deres skærm. Hvis deres liv Ikke gik godt Skulle de finde et offer og køre hetz så de Fik et kick med masser af Selvtillid. Så de kunne føle sig godt tilpas, Sorry Men Arto var et dårligt sted. I starten Elsket jeg det sted. Med tiden hvor Jeg opdaget Mobningen hvor folk skrev så grimt og ondt om andre. Har hørt fra en masse andre at Mobningen startet på Arto for dem. Det er super at Arto Ikke findes længere, Så skal vi andre ikke hænges i vores fortid for den gang Arto Mobning fandtes, Jeg fortryder at Jeg var på Arto den gang. Hvor alt handlet om at passe ind og se perfekt ud, Godt at Jeg er blevet 23 årig ældre og har lært at Det handler Ikke om at se perfekt ud. Det handler om at leve sit liv med dem man Elsker, Ingen ved hvad din fremtid bringer dig når du mest venter det. Min fortid er fortid, Ikke hæng mig i Hvordan Jeg har været. Lad mig leve mit liv, Og i skal leve jeres liv,     

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar