Ikke kategoriseret

Jeg er Afhægning af make-up 

Ingen forstår hvordan jeg virkeligheden har det. Jeg er meget Afhægning af min make-up bruger 10 minutter på at ligge make-Up hver gang jeg skal ud. Er bange for at vise mit sande Identitet om at folk vil sige grimme ting om mig. Som de plejer at gøre. Hvis i har fulgt mig igennem årerne har i en forståelse for hvorfor at jeg har det på den måde som jeg har. Det fik mig en Ide at fjerne make-uppen på den ene side af mit ansigt. Så folk kan se noget af mit Identitet. Mange unge piger kan sikkert sætte sig ind hvordan de Sociale medier har ændret sig, Man skal nærmest være en anden før man bliver Accepteret i samfundet, Måske kan mit indlæg ændre Den måde vi ser på andre mennesker på. Det vigtigste er at ens familie og veninder og venner Acceptere en som man er, De sociale medier fylder meget I hver dagen hos os unge. Se nu ud som du gør, Lad ikke halvdelen af de unge bestemme om du er Accepteret hos dem. De kommer aldrig til at bestemme over mig eller dig, er du ligesom mig som har en Identitet krise Det hjælper ikke at lade folk afgøre hvordan du skal se ud. Det hjælper at tage dine egen beslutninger Og være din helt egen. Det er stadig en hård kamp for mig Folk elsker at smide så meget hate imod mit Udseende Jeg vælger ikke at give op fordi folk griner af mig på deres bekostningen. Vi har rettigheder til at være os selv, Tag dine egen beslutninger det er ikke dem som er dig,  


Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Pernille Christensen, projektkonsulent at

    Kære Malou.

    Jeg har lige et spørgsmål til dig. Har du en mailadresse, jeg kan skrive til?

  • Skriv en kommentar