Ikke kategoriseret

7 ting i burde kende ved mig 

7 ting i burde kende ved mig. Bag bloggen i stedet for at dømme mig på forhånd. 1. Jeg går stortset smilende rundt på gaden uden at folk ligger mærke til at jeg har 10000 vis af Ar på sjælen 2. Min tøjstil er Ginatricot og veromoda Jeg går i tøj som jeg føler mig godt tilpas i 3. Min Familie ser mig som en Spasmager min mund kan der godt ryge nogle sjove Bemærkninger ud. Hvorfor skal man altid være så alvorlig når man kan få et godt grin i stedet for at se sur ud. 4. Mit kendetegn er nok at Være Hjælpsom over for mine med mennesker selvom at folk til tider hader mig for at være mig selv. I går glip af meget :-* 5. Min yndlings sang jeg lytter mest til hedder Are you with me lost frequencies 6. Jeg er altid ærlig og har mine helt egen holdninger og behandler mennesker med respekt. Det kan folk synes er for meget med min personlighed. Det er Ikke dem som er mig heldigvis 🙂 7. Jeg elsker at kigge på tøj uden at købe noget som helst. Jeg spare altid på mine penge Haha det var lidt om mig. Så kan i læse jer til at jeg ikke er som i troede da i mødte mig på de Sociale medier. det er nemmere for jer at dømme mig ud fra glansbilleder uden at i ser den bedste udgave af mig selv,

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar