Ikke kategoriseret

Piger hvad gør i når i har mave smerter ?? Hjælp mig 

Jeg vågnet op med mave smerter på grund af at jeg har Menstruations smerter. Planen er at Jeg skal over og træne i fitness centret senere. Nu må jeg lige se dagen an om det bliver slemt Har lige Bestilt noget Grille mad til middags maden. Det er godt en gang Imellem og pleje sine mave smerter. Og få det bedste ud af dagen, Skal ikke ligge og ynke hele dagen og intet lave. Jeg er faktisk en person bag bloggen som også kan blogge om andet end at folk nedgør mig. Det er folks problem Det bliver aldrig mit. Jeg har mine dage hvor det hele går ned af Bakke. Som Idag, Troede at jeg skulle ud og arbejde med mine forældre. Må tvinge mig selv ud i morgen så der skal Arbejdes. Piger hvad gør i når i har så mange mave smerter I må godt skrive jeres råd. Det vil hjælpe mig så jeg kan komme i gang med noget i stedet for at ligge i sengen og ynke med mine mave smerter,     

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Linda at

  Jeg plejer at tage et par panodil og en ipren. Det virker for mig. Og ellers så hjælper det at hive mig selv op og få dyrket motion. Af en eller anden grund virker det.
  Jeg er også typen som har haft helt forfærdelige mens smerter. og har ligget i foster stilling i sengen og grædt.

 • Svar Ezra at

  Tag en lille stof pose sy den om nødvendigt fuld den med ris i Micron 30 sek og så læg den på maven

 • Svar Bente at

  Undgå for meget salt da det faktisk kan forøge dine menstruation smerter. Og tag en varme pude på maven. Og gerne få lidt motion.

 • Svar Jane at

  2 Ipren og en varmpude/ varmedunk på maven 🙂

 • Svar Veronica at

  En varm pude, ligge i fosterstilling, evt. To panodiler ..
  og masser af vand, gerne lunken vand 🙂

 • Skriv en kommentar