Ikke kategoriseret

Haters Gonna hate ?

1. Øh Aids er ikke noget man Joker med. Dine forældre må Vidst være stolt af at Du er med i en fælleskab gruppe Hvor I sider og Mobber folk i Ingen gang kender!! 2. Hvordan kan du Svare fra Alle unge mennesker hvor vidt de Hader mig. Mine følgere og familie Gider Ikke høre på jeres Hysteri Med jeres mund lort i Skriver om mig på de Sociale medier. Generelt er jeg en meget stile pige Når det gælder om at Kæmpe for at overleve alt det Mobning og hate Jeg går Igennem jeg er nød til at træde frem og vise mine Karakter Mine forældre har lært mig at man bliver nød til at sige fra og vise Karakter for at kunne overleve Mobningen og alt den hate. 3.Tusind tak fordi du synes at jeg ligner en Skinke Det smager også godt Skinke med kartofler og grøntsager. Det tror jeg faktisk at jeg skal have i Morgen Dette indlæg håber Jeg nogle kan lære at Træde i Karakter og sige fra over for deres Mobbere, For du er god nok som du er ❤️   

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Charlotte at

    Hej Malou..Jeg synes,det stærkt af dig…For af ‘ceep it simpel’..TRO Mig…de der ‘hater’s’…er ikk Så Vidne,som du.! Bare orderen,isig selv,påviser,hvem,der hsr et Big,Problem,M.Dem selv..Så Malou…ses, i Gruppen.♡●Kender dog ik,til mobning…men Sladder,vedr.”Hende den skører”–fordi: jeg,hudløs ærelig..Og ka virke hård…fakta er :Mangle på Vidne..da blir folk,usikkere.I afmagt,er det lettedt,af ‘Svine,os,’..Du hjælper,mange.Giver Håb.Hold Fast.Jaa.Følg,din intion.Gensyn..Du Smuk…Du bevidst…Du er en Ener…♡♡~

  • Skriv en kommentar