Ikke kategoriseret

Min historie OCD mobning at miste et familie medlem til kræft 

1. Jeg har ikke været bevidst om det med at have fået stillet af min Psykiater at Jeg har Ocd mit liv er faktisk et helvede om natten drømmer jeg om de mest ondeste drømme om at der sker mig noget ondt. Vågner op med kold sved i mine hænder og kigger om der er sket mine nærmeste noget ondt. Når jeg ser noget som ikke skal være der laver jeg en historie ud af det. Jeg er bange for at vise hvordan jeg går og har det. bange for at mine venner vil forlade mig på grund af at Jeg lider af en Psysisk lidelse Oven i skal jeg glo på folk som skriver så grimt til mig. Desuden synes jeg i selv skal leve mit liv og prøve se at have OCD og tvangstanker hvor i konstant har de mest ondeste drømme. Og tvangstanker at folk vil gøre noget ondt imod en.       
  .2 Hele mit liv har jeg været et mobbe offer Blevet slået og sparket på. Mennesker som jeg ikke kender skriver de mest ondeste kommentarer og beskeder til mig. En del mennesker ønsker at jeg skal dø De mener at jeg selv er udenom at de mobber mig. Kan jeg gøre for at jeg er født med OCD og tvangstanker Aspergers syndrom angst osv. Jeg fortjener ikke at blive kaldt grim luder klam kran so kælling fede tank osv. Det er der Ingen som fortjener I burde virkelig skamme jer over alt det hate og mobning i har udsat mig for. Hvis i vidste hvordan Jeg kæmper for at kunne få min hver dag til at fungere noglelunde. Alle de mennesker Jeg ikke kender har jeg måtte blokere på Facebook så de ikke kunne prøve på at mobbe mig igen. Nu er der så en hel gruppe som sviner mig til som hedder Offensimentum bestået af piger og drenge som har så meget had til mig. Synes at i skulle læse hele min historie og forstil hvis i går igennem alt det jeg går igennem dagligt alligevel har jeg overskud til at være mig og gør mit for at kunne overleve alle jer hate beskeder. Måske burde i overveje at lade mig leve mit liv, 
3. Min morfar har betydet så meget for mig Da jeg fik at vide at min morfar gik bort af kræft blev jeg dybt knust. Det er jeg stadig han vil altid være i mit hjerte og i min families hjerte. Han er også en af grundende at jeg stadig er i live efter alt hvad jeg går igennem vil jeg stadig være mig og kigge stolt op på himlen til min Morfar og ønske ham alt godt der hvor han nu er. Min morfar har lært mig at man ikke skal finde sig i noget som helst at man skal være stærk til at følge sin egen strøm. Og være sig selv uanset hvad, når jeg skriver dette indlæg vil jeg have min Morfar i tankerne og udgive indlægget med stolthed og vise at Mobberne og Haters ikke kan få mig ned. Det er så alle de her ting jeg går igennem i min hver dag, håbet ellers på at mit indlæg vil få Nogle mennesker til at tilstå hvorfor de sviner mig til. Når jeg faktisk ikke kan gøre for at Jeg er født sådan som jeg er. Brok jer om mine diagnoser ikke brok jer over min måde at være på. Fuck om jeg er lidt anderledes det er jer som mobber faktisk også Det er ikke normalt at få et andet menneske ned og tro at i kan få det bedre bagefter Den skal i længere ud på landet med,  

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar