Ikke kategoriseret

Tror at i har misforstået mit seneste indlæg og mit formål med min blog

Det er Ikke for at søge opmærksomhed og medlidenhed. I må selv vælge om i vil læse mine indlæg så det er ikke min skyld at i Ikke kan fordrage mig for den jeg er. Og nej jeg ved godt at jeg ikke er den eneste som har det svært. Alligevel har jeg overskud til at følge mine drømme og kæmpe for en bedre verden hvor vi alle kan være under samme tag. Vi burde være bedre til at se hinanden an Jeg kan bestemt ikke fordrage at blive dømt for nogle titler jeg slet ikke er. Måske kunne det tænkes at jeg har svært ved at formulere mig bedre så kontakt mig lige før at høre mig omkring mit indlæg som du mener at det kan Misforstået til Noget negativt. Vil med glæde modtage kritik som kan hjælpe mig omkring mine indlæg I stedet for at give mig en titel som opmærksomhedssøgende når jeg bare har svært ved at formulere mig så man ikke misforstår mig, Generelt er jeg meget på bruger meget tid og overskud på at give råd og inspirere en masse unge som har det værst end hvad jeg har. Så vil ikke mene at jeg er på nogle måder opmærksomhedskrævende forståeligt at nogle af jer mener det. Så vær sød at hold det for dig selv, Vil ikke bruge min energi på hvad negativt folk tænker om mig. Jeg ved bedre selv at jeg gør det godt på min måde. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar